Angol nyelvű főiskola Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tudom h még van időm eldönteni hova megyek (9-es vagyok) de láttam a tévében, hogy Palcsó Tomi (ez mellékes :D) Olyan főiskolába jár, ami egy amerikainak a kihejezett intézménye Budapestre. És mindent angolul tanulnak. Jó vagyok angolból, és ez nagyon tetszene. Tudnátok ilyen főiskolákat mondani? Hogy milyen szak azt még nemtudom, de érdekel a marketing, média, kommunikáció ilyesmik2009. szept. 23. 18:45
1/5 anonim válasza:
International Business School
2/5 anonim válasza:
Igen, ez az IBS. 580 000 Ft/félév
3/5 anonim válasza:
Igen, ahogy az előttem szólók is írták, ez az IBS (sznobképző- igaz, ez csak az én véleményem). Viszont szinte minden egyetemen, főiskolán vannak angol (és német) nyelvű képzések is. Ugyanazt tanítják, mint a magyar változaton, csak más nyelven.
4/5 anonim válasza:
Általában az angol nyelvű képzések nem államilag támogatottak, tehát szerintem minden esetben kellene fizetned. Van még angol képzés többek között a corvinuson, semmelweisen, bgf-en, bme-n, szeged, pécs, debrecen.. hogy csak párat soroljak.
a felvin meg tudod nézni hol mit tudsz tanulni, és milyen nyelven.
nyelvtanulás szempontjából biztosan nagyon hatásos
5/5 anonim válasza:
Jaja, IBS. Én is oda megyek... és nem sznobképző!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!