Ki váltott már szakot az ELTE BTK-n belül?
Figyelt kérdés
Nem adtam be újra felvételi jelentkezést, mert az egyetemen belül szeretnék szakot váltani.Az ELTE BTK-n ezt mennyi idő alatt bírálják el és mennyire veszik szigorúan?Ha megvan a pontom ,akkor automatikusan átvesznek vagy még akkor sem kötelességük?2013. ápr. 14. 16:36
1/8 anonim válasza:
Egyik szakodat le szeretnéd adni?
2/8 anonim válasza:
Ahhoz az kell, hogy meglegyen legalább két féléved érvényesen teljesítve meg lezárva
3/8 anonim válasza:
Talán "szakfelvételi kérelmet" kell beadnod
(De ezt mindenképp kérdezd meg a TO-n)
5/8 A kérdező kommentje:
Van 2 lezárt, sikeresen teljesített félévem. Könyvtár szakról szeretnék átmenni történelem szakra, de sajnos annak idején nem csináltam emelt szintű töri érettségit, ezért most újra kell érettségiznem. Gondolom addig, amíg nincs meg az emelt érettségim, addig nem is érdemes beadni a kérvényt?
2013. ápr. 15. 10:32
6/8 anonim válasza:
De beadhatod. Beleírod, hogy "várhatóan ekkor és ekkor lesz meg az emelt szintű érettségid (eredménye) és hogy már most kéred, vegyék (majd) figyelembe"
Most ha nem adod be, akkor nyáron (mikor szabin lesz mindenki) pláne nem fognak vele foglalkozni
7/8 anonim válasza:
De azért ne add le könyvtár szakodat sem túl korán
(ha esetl. mégsem lenne olyan jó majd a töri
érettségi jegyed) Hogy tudjad azt a szakot is folytatni,
ha már elkezdted
8/8 A kérdező kommentje:
Megérdeklődtem már és júliusban ülnek össze újra, hogy ilyen ügyeket elbíráljanak, de azért igazad van, jobb minél előbb leadni a kérvényt.Köszönöm a tanácsokat!
2013. ápr. 15. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!