Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg olyan nehéz az emelt...

Tényleg olyan nehéz az emelt szintű magyar érettségi?

Figyelt kérdés
Olyat is hallottam sokszor, hogy 60% fölötti eredményt szinte lehetetlen elérni. Én egy olyan 65-70%-kal lennék boldog a felvételihez. Azt mondják a tanárok, hogy jó vagyok magyarból, de én nem érzem magam túl profinak ilyen szinten. A középszint mindenféle készülés nélkül 80% fölött volt, készüléssel szerintem 100% közelit is tudnék írni, de sajnos mindenképpen szintemelőt kell tennem. Arra is gondoltam, hogy a szövegalkotásra gyúrok rá, mert mindenképpen jobb vagyok az olyan dolgokban amihez érzék kell, mint a tények magolásában.

2013. ápr. 13. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem a középszintűm 97% volt 11.ben amikor is vizsgaként leadták. (Arra ugye tanulni nem lehet: szövegértés, novellaelemzés)

Az a probléma az emelt szintű magyar érettségivel hogy nincs konkrétan semmi megadva amiből tanulhatsz. nekem 95-100% kellett volna a továbbtanulásomhoz. Inkább mentem törire. Baromi nehéz. Hogy úgy mondjam szerencse kell hozzá, hogy pont mit kérdeznek.

2013. ápr. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!