Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ez csak szerintem gáz?

Ez csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés
Facebookon nagyon sok posztot látok különböző oldalakról, hogy az iskola milyen sz*a, már megint iskolába kell menni, a tanárok hülyék stb. Szerintem poén szintjén elmegy a dolog 1-2x, de amikor már minden nap ezeket a hülyeségeket látom, és a sok idióta 10-18 éves írja alá a sok fa**ságok, hogy ja ez igaz, meg -idézem- "mien igaz" kicsit eltöprengem ennek a korosztálynak a felfogásán/gondolkodásán, hogy mennyire nem becsülik meg az iskolát, meg azt a lehetőséget, hogy tanulhatnak. Nagyon elvan kallódva a mostani fiatalság a facebook, aks.fm stb. világában, és nem tudom, hogy mi lesz ezekből az emberekből mondjuk 10 év múlva, de biztos nem túl sok jó. És ezt én mondom, mint 19 éves diák... Az idősebbek mit gondolhatnak???
2013. ápr. 11. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:

De igen,ez gáz.Az meg még nagyobb gáz,hogy a mai fiatalság már a Facebookon alszik meg okostelefonnal megy WC-re.

Hogy mi lesz belőlük? Hát ez engem is érdekelne.

2013. ápr. 11. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

1. én is telefonnal járok wcre..., mégis ember vagyok. ( mondjuk én csak a legalapvetőbb dolgokra használom a facebookot, mert engem speciel nagyon idegesít)

Amikor én voltam 15-16 én sem értékeltem, hogy tanulhatok, fujj matek, minek nekem sin cos miegymás. De utána elkezdtem értékelni azt is amit addig nem. Azóta meg úgy vagyok vele, hogy mindig igyekszem tanulni valamit, mert tudni jó.

2013. ápr. 12. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze, ettől még ember vagy, nem a te esetedről van szó. De, amikor már betegesen állandóan csak erre alapoznak az emberek, akkor már tényleg el gondolkodom, hogy mi van. Hát igen, sajnos a mostani fiatalok többsége nem fog rájönni, hogy a tudás az jó, és nagy érték is egyben.
2013. ápr. 12. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Oh majd megtudják!

40 évesen meg munkanélkülin rinyálnak hogy miért nem tanultak az általánosban meg a gimiben -.- legalább kicsit meg kéne becsülni a tanárok munkáját. Milyen lehet már egy tanárnak, ha körülötte a gyerekek ordibálnak, nyafognak, leszarják? Biztos az is szívesen tanít így. És a mai világban még a tanárokat szidják, pedig a diákok hozzáállásán kéne változtatni. Örüljenek hogy fizeti az álltam a taníttatást! Nem vagyok stréber hogy azt mondjam milyen jó a suli, de örülök hogy egyáltalán tanulhatok. Körülnéznénk a világban, mennyien nem tudtak tanulni? És mi a helyzet az olyan országokkal ahol mind ez tiltott? Az én osztálytársaim örülnének ennek -.- na no comment. A Japán kisgyerekekbe meg csak úgy tömik a tudást, azok persze jobban is figyelnek. Nem nyafognak annyit. A színvonalat meg csak nézhetjük. Látszik a különbség!

15/l

2013. ápr. 18. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!