Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akad itt olyan, aki mesélne...

Akad itt olyan, aki mesélne nekem bővebben a Földes Ferenc gimnáziumról? A szakok, a programok, a szakkörök, a légkör, az Arany János program, minden érdekelne.

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"barátnőm" ott tanul, magyarország 3. legjobb középiskolája a 2008-as rangsorolás alapján, a légkör a te stílusodtól függ, szakkörök: attól függ mit értesz a szakkörök alatt, vannak versenyek(országos/régiós) stb... arany jános program van, és matek-töri-magyar-történelem stb... szakok vannak
2009. szept. 22. 20:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszy!^^ Még többet, léccike!
2009. szept. 22. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ott végeztem. Szerettem, bár persze mindenkinek vannak nehéz pillanatai. Az emberek közül vannak parasztok és jófejek is. Tőled függ, hogy kikkel vagy jóban, de megtalálhatod a kedvező embereket. A szakkörök közül talán a színjátszó kör a leghíresebb és ott egy csapat is összekovácsolódik. Osztálytársam benne volt és mindig mentek mindenhova(egy kicsit bánom, hogy nem jelentkeztem). Ezen kívül van a mikulásvonat ami szintén ilyen színjátszós, de van rengeteg sportprogram is. A kosár a legnívósabb asszem. Az AJTP egy sajátos világ. Ők a koliban élnek, egész nap együtt vannak, szal ők egy zárt világ, így nem tudok róla nyilatkozni. Remélem segítettem.
2009. nov. 8. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Arany János program: előnye: ingyen visznek mindenhová, külföldre, ingyen út, ingyen kaja, legfelszereltebb tanterem stb. Viszont ez ilyen kirakat osztály, így mindenki lenézi őket (jogosan), ne menj oda... 5 évig kell akkor oda járni, mert az első év csak szoktatás. Ilyen kisegítő osztály féleség. Jah, és kötelező koliban lakni, akármilyen közel laksz. Ilyen "vidéki értelmiségnek" találták ki.
2010. jan. 23. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
AJTP-ről a többség büfé-ruhatár szakra megy 200 pontos összérettségivel... És olyan embereket felvesznek hogy vááááághhhhhh
2010. febr. 4. 19:19
 6/8 anonim válasza:
75%

Az előttem szólókhoz, akik enyhén lehordták az Arany Jánosos osztályokat csak annyit mondanék, hogy nem mindenki kőbunkó egy-egy osztályból! Az a nagy probléma, hogy mindenki csak azokat ismeri akik nagyképűek és elviszik magukat a semmire. Vannak igenis normális emberek.

Ja és nem feltétlenül büfés szakra veszik fel őket! Ha vki akar tanulni, akk ott is tanulhat és van esélye bármelyik jobb egyetemre.

Az pedig nagyon érdekelne h miért is kirakat osztályok ezek az osztályok?

Egyébként meg ismersz te egy AJTP-st is személyesen?

Rem kapok választ!

2010. febr. 26. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ÉLETEM LEGSZEBB 4 ÉVÉT TÖLTÖTTEM A FÖLDES FALAI KÖZÖTT! Hihetetlenül klassz volt! Jó volt az osztály, és szerettem a tanáraimat is, sokat túráztunk és kocsmáztunk...
2010. ápr. 19. 00:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Na szóval... Én AJTP-os leszek, mert felvettek, és mert oda akartam menni. Más szakra is felvettek volna... Mindig is kitűnő voltam, rengeteg versenyen szedtem be elismerést. Akkor most én is bunkó paraszt vagyok, mert oda megyek? -.-"

Akik jártasak ott: és még milyen szakkörök vannak? Tánc, szolfézs, újságírás stb. akad?

Köszi a válaszokat! =)

2010. ápr. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!