Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tegyek? Középiskolai...

Mit tegyek? Középiskolai koleszban lakom, a többi lent.

Figyelt kérdés
Pici városban lakom, ahol semmi sincs. Már általánosban kitaláltam, hogy kitaláltam, hogy koleszos leszek és anya is az volt. Ezért beköltözés előtt nem is görcsöltem rajta, pedig be tudnék járni, 1 órás az út és fél 6-kor kelnék. Tavaly kicsit csalódtam benne, amikor először beköltöztünk (szabályok, nem volt kimenő) végül 3-an maradtunk és év végére már nagyon jól kijöttünk. Aztán a mostani évre összevonták a koleszt és olyanokkal vagyok egy szobában, akik 3 nagyon jóba vannak (őket nem rakták külön, de minket igen) és még mindig kivülállónak érzem magam köztük. Pedig 8-ban nagyon cserfes voltam, szerettem jól érezni magam, de emellett jó tanuló voltam. Itt meg olyan búval b*szott a hangulat, de a suliban is. A pár éve állandóan nevető lányból,(mondjuk néha szemtelen stb. is) újból csendes, visszahúzódó lett. Az év elejét végig sírtam, utána jobb, de most megint sz*r. Így több a lehetőségem, de a suliban is elég ''érdekes'' társaságot fogtam ki. Kiköltözzek a koleszból vagy várjam meg az év végét?
2013. ápr. 9. 16:50
 1/4 anonim válasza:
Én is így voltam, az elején nagyon vártam, végre távol lehetek a szüleimtől. Az elején jó volt, aztán rossz lett, és egyre rosszabb... 2 évig bírtam, utána költöztem haza, bejárós lettem és még ma sem bánom, ez a 2. bejárós évem, igaz, reggel 5kor nehéz felkelni de soha nem mennék vissza! Semmi pénzért! Rajtad múlik (:
2013. ápr. 9. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó hát megvárom az évvéget, aztán döntök. Teljesen kikészülök és barátok nélkül nehéz. De most jó mert elleshetem tőlük a divatot stb., vásárolhatok délután, ha lesz majd pasim akkor is jobb ha koleszos lennék. Otthon megcsak tévéznék és tanulnék. De majd az egyetemen remélem jó lesz!
2013. ápr. 9. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

En gimis koliban kertem atkoltozest masik szobaba.

Az elso helyen 8 lanybol csak en 1 fo voltam masik osztalybol, a tobbiek egy osztalyba jartak, igy akarva-akaratlanul kimaradtam nagyon sokmindenbol.

Aztan osszebaratkoztam egy lannyal egy masik szobabol es oda koltoztem at. Ott a 6 masik lany 2 osztalybol voltak szoval igy okes volt, raadasul 2-sn akik sgy osztalyban voltak utaltak egymast igy nem volt az hogy 4-2 klikkesedik en meg egyedul vagyok megint...

2013. ápr. 9. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Ők is másik osztályba járnak és ezért is érzem magam kivülállónak.
2013. ápr. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!