Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanári tandíj TTK-s szakokon?

Tanári tandíj TTK-s szakokon?

Figyelt kérdés

Már tény, hogy az új osztatlan tanárképzésben a hiányszakokat érintő esetekben ösztöndíjjal csábítják erre a pályára a diákokat. Esetemben a matek/fizikát illetve a fizika/kémiát írtam be a jelentkezéskor. Kérdésem az lenne, hogy matek/fizikát hasonló hiányterületként értékelik, mint a fizika/kémiát?

Nem mindegy, hogy 75, vagy 40ezer az az ösztöndíj. Erre persze még jönnek az esetleges tanulmányi illetve szociális ösztöndíjak. Persze ezt az összeget sem tudom, hogy tevődik össze, annyit tudok, hogy 75 ezer akkor van, ha a 2 tárgyad mindkettő hiányszakma. Matek esetében ebben nem vagyok biztos, valaki fel tudna ezzel kapcsolatban világosítani?

2013. ápr. 8. 21:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!