Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Átvehetenek a Szent Lászlóba?...

Átvehetenek a Szent Lászlóba? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az van , hogy tavaly voltam 8.-ikos és jelentkeztem a kőbányai Szent László Gimnáziumba... A sors azonban úgy akarta, hogy ne kerüljek be és most egy másik gimnáziumba járok. Szerencsére egészen jól megy 4,6 volt az átlagom félévkor. Azonban én többet szeretnék olaszul tanulni, mint ahogy azt az ottani körülmények megengedik, ezért átjelentkezésen gondolkodom, az olasz tagozatra természetesen. Akinek volt már hasonlóban része, hogy mennek ilyenkor a dolgok? Illetve ez így lehetséges?! Köszönöm a válaszokat előre is! :)

#átjelentkezés #budapesrt
2013. ápr. 7. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Telefonáljatok be a suliba, és ott érdeklődjetek ennek a menetéről, de én nem táplálnék nagyon reményt ezzel kapcsolatban, mivel, ha átmennél, nagyol le lennél maradva. A lászlóban nem sima olasz tagozat van, hanem kéttannyelvű, van egy olyan sejtésem hogy alapfokon simán vannak már. De azért hajrá!
2013. ápr. 8. 16:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, nos én sem így gondoltam, termézstesen tudom, higy kéttanyelvú a tagozat, ugyhogy abszolút felvagyok készülve az évismétlés lehetőségére. Olaszol már 3 éve tanulok, szerencsére elég jól megy, ezzzel nem lenne gond, ahogy a motiváciommal sem.

Köszönöm! :-)

2013. ápr. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!