Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki már csinált emelt szintű...

Aki már csinált emelt szintű érettségit! Milyen volt?

Figyelt kérdés

Nem volt kellemetlen, hogy nem ismersz senkit, és más épületben vagy? Mikor értesítettek, hogy melyik iskolába kell menned?

Kicsit félek, nekem még nem jött papír, hogy hová kell mennem! Hogy zajlik a szóbeli? ugye nincsenek tételek, csak az oktatási hivatal honlapján vannak feltüntetve a témakörök.. amik.. lefedik az összes tankönyv anyagát:D nekem kicsit brutálnak tűnik..

most töltögetem az írásbeliket visszamenőleg, általában 75-80% között sikerülnek, 90% a cél, úgyhogy még gyúrok.. de félek, hogy a szóbeli lehúzza.

mivan, ha olyan tételrészletet kapok, amiről egyszerűen képtelenség sokáig beszélni? saját tanár középszinten még csak-csak elnézi, de emelt szinten?!

2013. ápr. 7. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Miből mész? Áprilisban kell megkapnod a leveled. Bár én is idén megyek először, de szerintem sokkal jobb, hogy nem ismernek az ottani tanárok, nem tudnak megítélni az addigi teljesítményed alapján.
2013. ápr. 7. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:

igen, végülis igaz :) csak ez így olyan zsákbamacska. a tanáromról tudom milyen jellem, hogy mit értékel túlzottan, és a többi.

földrajzból megyek, te?

2013. ápr. 7. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én magyarból :/ :)
2013. ápr. 7. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a bizottság látott már izgulós érettségizőt, és nem esznek embert.
2013. ápr. 7. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!