2014 ben már nem tudok ősszel érettségizni akkor sem ha már van érettségim és már nem is középiskoláb járok?
Szerintem leérettségizhetsz, mivel én ezt úgy hallottam, hogy előrehozott érettségit csak idegen nyelvből és infóból lehet csinálni.
Az tény, hogy az előrehozott érettségizők is ugyan azt a feladatlapot kapják meg, de az érettségis jelentkezési lapon külön van az előrehozott érettségi (ha jól emlékszem, ugyan úgy mint például a javító érettségi).
Szóval szerintem te mehetsz ősszel.
Köszönöm az eddigi válaszokat tényleg nagyon fontos ez nekem mert már most el akarom kezdeni a tanulást és ha esetleg nem sikerül az őszi akkor szeretném utána megpróbálni még a tavaszit is de ha ezt így megszüntetik akkor nem biztos hogy belevágok.
Ha bárki tud valami biztosat akkor írja le kérem. Mert bár az eddig válaszok pozitívak én pont azt vettem le abból amit olvastam hogy senki nem csinálhat már másból csak angolból és infóból, remélem nem így van...
Az érettségit megváltoztató jogszabály itt van: [link]
Ez csak az előrehozott, illetve a tanulmányok alatti szintemelő vizsgáról szól. Az érettségi utáni érettségi tehát nem változott, akárhányszor mehetsz akármelyik tárgyból, akármelyik vizsgaidőszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!