Szerintetek aki költségtérítéses formában jutott be az adott egyetemre, azzal kivételeznek?
Figyelt kérdés
Biztosan ez is tanárfüggő, de én úgy gondolom, hogy a fizetősök mégiscsak kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az egyetem jól jár velük. Vagy tévedek?2009. szept. 18. 14:44
1/7 anonim válasza:
nem!!!a tanároknak többnyire fogalmuk sincs,ki a költségtérítéses,és ki nem.ezzel ők nem foglalkoznak.nem számít,hiszen ha ki is bukik pár költségtérítéses,úgyis lesz helyette 100 másik..
2/7 anonim válasza:
Nagyon rosszul tudod. Én is ktg-s vagyok, másoddiplomás. Mi együtt vizsgázunk a nappalisokkal, ott is vannak ktg-sek és államisok. Fogalmuk sincs a tanároknak ki hova tartozik. Együtt szóbelizünk, együtt irásbelizünk, együtt államvizsgázunk. Bár lehet hogy máshol máshogy van.
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem tudják.
Igaz én már jó pár éve jártam főiskolára, de ott volt, hogy a ktg térítéses átkerült államilag f. -ra, mert kibuktak páran.
4/7 anonim válasza:
Nálunk se tudják a tanárok, h ki költségtérítéses, ki államis. Miért kivételeznének pont azzal,akit nem vettek fel államira, de van pénze költségtérítésesre???
Elég hülyeség lenne..
5/7 anonim válasza:
igen, tévedsz.
sem a tanárok, sem a diákok nem tudják, hogy ki költségtérítéses, ki államis.
a hallgatók is csak akkor, ha elmondják egymásnak. de ha vki nem akarja mások tudomására hozni, nem kötelező senkinek elmondania, hogy ő melyik fajta képzésre jár.
6/7 A kérdező kommentje:
Oksi, felfogtam! ;)
2009. szept. 18. 18:20
7/7 anonim válasza:
Jaj, dehogy. Én is ktg-s vagyok, másoddiplomás. Senki se tudja rólam, csak akinek elmondom. :)
De elvileg át fognak venni államira (maradt még félévem). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!