Felvételizők, nektek sem vette még tudomásul a felvi.hu, hogy befizettétek a jelentkezési díjat?
Figyelt kérdés
Banki átutalással fizettem, és az oldal írja is, hogy kicsit körülményes ezt nekik feldolgozni, így el is tart majd egy ideig, de mostanra talán már végezniük kellett volna vele, vagy nem? Nektek mik a tapasztalataitok?2013. márc. 26. 16:34
1/7 anonim válasza:
Hát én a határidő előtt egy héttel utaltam át, pár napja írta ki, hogy sikerült az átutalás...
Szóval szerintem még várni kell. :)
3/7 anonim válasza:
Nekem se fogadták még el... Banki átutalással fizettem én is.
4/7 anonim válasza:
Nekem elfogadták azonnal. Online bankkártyás fizetést választottam. Nem értem minek utalgattatok, ha egyszer úgyis kártyával fizettetek, akkor ez sokkal egyszerűbb.
5/7 anonim válasza:
mert nem áll rendelkezésünkre internetes utalási lehetőség..
6/7 anonim válasza:
Nekem még most se fogadta el... :/ Azt írja, hogy hátralékom van. Kérdező! Neked azóta elfogadták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!