Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudok 5-ös fogalmazást Írni...

Tudok 5-ös fogalmazást Írni az Anyeginból, ha nem olvastam el?

Figyelt kérdés
olyasmi lesz ,hogy mutassam be pl a romantika stílusjegyeit, vagy a szereplők jellemét. De megtanulom hozzá az órai elemzést,és neten elolvasom a rövidítettet. Szerintetek?

2013. márc. 24. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát...nálunk 3 jegyet szoktak adni egy fogalmazásra(tartalom,helyesírás,külalak),de miért nem iratod meg valakivel és azt adod be?
2013. márc. 24. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg filmbe. Ahhoz képest, hogy kötelező a film elég nézhető.
2013. márc. 24. 19:22
 3/10 anonim válasza:

simán:D de akkor az órai anyagot tényleg nagyon tanuld meg, meg általában vannak fenn szereplők jellemzése, keress utána, mert az sokat segít. Én is nemrég írtam belőle, egyszer olyat, hogy írjak le mindent, szóval mint egy tételt, a másik meg olyan volt, hogy részletek voltak kivágva és le kellett írnom, hogy kimondta kinek és néha hogy kiről. Hibátlan dogát írtam, a szereplők nevét megtanultam, meg az elemzést (ami azért elég precíz volt), de a sztorit nem olvastam, még a rövidítettet sem.

Sok sikert a dogához!:)

2013. márc. 24. 19:29
 4/10 A kérdező kommentje:

azért nem iratom meg senkivel,mivel ezt nem beadni kell, hanem órán produkálni valamit:D köszönöm a válaszokat !

amúgy az a baj hogy az elemzésem nem valami precÍz, elég sz.r tanárunk van:s

2013. márc. 24. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem,

az A-nek nincs befejezése

(romatika egyik stílusjegye)

2013. márc. 26. 05:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Anyegin a "felesleges ember" típusa
2013. márc. 26. 05:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Az "Anyegin" verses(!) regény egyébként

Szándékosan töredékes (romantikus divat volt)

A cselekménye egyszerű

Anyegin egy "dandy" (gőgös, világfájdalmas magány)

2013. márc. 26. 05:49
 8/10 anonim ***** válasza:

53%-os:

Ezzel baromi sok információt árultál el.

2013. márc. 26. 09:40
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen ezeket tudom , amúgy mi úgy tanultuk hogy Anyegin byroni-hős. ma megírtam a fogalmazást és pont a romantika stílusjegyeit kellett,amit elve átnéztem előtte , szóval egész jó lett:D
2013. márc. 26. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Na látod
2013. márc. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!