Földrajzból vagy vmi természettudományi tantárgyból kötelező érettségizni?
Figyelt kérdés
vagy csak amolyan szabadon választott?2009. szept. 16. 19:16
1/6 A kérdező kommentje:
hupsz félrekattoltam a témát XD mindegy
2009. szept. 16. 19:19
2/6 anonim válasza:
Matek, töri, magyar nyelv és irodalom, nyelv, és szabdon választott. jelenleg. szbadon választott lehet akármi...másik nyelv is
3/6 anonim válasza:
Még csak tervezik, hogy bevezetik... amúgy a földrajz szerintem baromi könnyű volt, 3as föcivel írtam egy 5ös érettségit:D
4/6 anonim válasza:
Akik 2010-ben érettségiznek(köztük én is),azokra ez nem vonatkozik.
Én úgy tudom,hogy ezt az azutáni évtől tervezik bevezetni,de kitudja még mi lesz.
Most még az 5. tárgyat szabadon választhatod,de akkor kötelezően meg fogják szabni,hogy egy természettudományi tantárgyból kell majd érettségit tenni.(föci,biosz,kémia,fizika) szerintem ez iszonyat,de a földrajz az,amit én bevállalnék..Nem olyan nehéz.Sok osztálytársam csinálta meg előrehozott érettségiként 11. osztályban :-P
Még a legrosszabb tanuló is átment egy 3-sal vagy 4-sel :-))
5/6 anonim válasza:
Nem kötelező eddig földrajzból érettcségizni csak választhattod ha akarod.
6/6 A kérdező kommentje:
aha na erre vtam kíváncsi.akkor csak tervezik.hát énis 3as vagyok belőle.de nemtudom.eleve nem kell majd nekem föci a továbbtanuláshoz de akkor inkább ez mint mondjuk a kémia vagy a biosz....ha már kötelező lesz esetleg.
2009. szept. 17. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!