Szerintetek melyik a legelittebb gimnázium Magyarországon?
Aki tud valami használhatót róla az írhat szabályokról, esetleg arról hogy kell-e egyenruha vagy nem?
(a Magyarázat egyszerű bár nekem nem az, mindenáron valami"puccos sulit" akarnak a szüleim bár én nem vagyok oda az ötlettől,szóba jött Anglia is de szerencsére azt lefújtuk.A barátaim többsége marad az egyszerű középsuliknál és gimiknél kerületen belül, de én nem tudom)
Aki ír az sokat segít h mire számíthatok!!!
Miért úgy kérded,hogy
"Magyaro-on"
Te hova valósi vagy(!)
Pl hiába laksz az Alföldön.
ha jó messze kéne bejárnod
bármilyen suliba
Környéketeken biztos van jó suli
Olyn nincs,h a "legelitebb" az országban
(Talán tájanként van,h mit tudom ésn
Miskolcon a Földes Ferenc,Debrecenben a TÁG,
Szegeden meg megint valami más iskola)
FAZEKAS MIHÁLY GIMNÁZIUM (ez az 1., OKTV adatok szerint), ELTE Apáczai Csere János Gimnázium, Szent László Gimnázium (ez nem a legjobb, legfullabb iskola, mármint nagyon jó, de nem Fazekas, középerős-erős, de hihetetlen jó, és egész híres is), Karinthy Frigyes Gimnázium, Károly Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium, Xántus János Gimnázium és Szakközépiskola
Debrecen: Fazekas, Tóth Árpád Gimnázium
Veszprém: Lovassy László Gimnázium
Én ezeket tartom nagyjából a legjobbaknak, leghíresebbeknek.
Ez a legjobb 10 középiskola Magyarországon.
5-ös Elég régi már, de Szegeden a (hajdani) Ságvári a legjobb gimi, esetleg még a Radnóti :D
- Én radnótis vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!