Mindannyiunk életében előfordul, hogy olyan tanárhoz kell alkalmazkodni akinél nem lehet puskázni, de értelmetlen tanulni a tárgyra. Valaki adjon már jól használható puskázást ami beválik van?
Ha feleltet,akkor
nem tudsz pusizni
tanuld meg.
amugy nekem voltak durva puskazasi modszereim, van amelyikre sokat is lehet irni.
tok felesleges szenvedni a colas atirassal. siman vegyel egy asvanyvizet vagy a legjobb a voslauer mert arra jol lehet irni es az osszetevok koze irod a dolgokat. ennyi. amugy eszes tanar nem engedi hogy legyen barmi is az asztalon
pzs. aztan bele is fujhatod ha mar nem kell. senki se fogja megnezni...
matek, fizika, kemia. szamologep gombjai melle
ceruzakra irtam arra rengeteet lehet foleg ha olyan kisbetukkel irsz mint en
koromre akar...
nemet szoszedetet fenymasoltam es csikokban a pulcsimhoz biztostuztem aztan csak forgatni kellett a karom. felkarnal ha keri a kezed nem is latszik ha csak nem forgatod ki xD
telefon...
fuzet padba
padra irni. - es nezni hogy hol nem latszik a pad a tanar magassagabol avagy hogyan esik a feny a padodra.
az elotted ulo szekere irni
a pofatlan: a tanari asztal elejere irni xD
a meg pofatlanabb: kepleteket jo erosen a tablara irni aztan letorolni. meg ugy is latszik ha tudod mit keress. profibb ha mas is van odairva es pl. csak a felso sor tartozik oda
hat ilyenek.
fuggvenytablat szerettem meg. mint egy legalis puskazas. abboo irtam a matekerettsegit kb.
vagy toriatlasz nah abban minden bennevan...
kesz rohej as egesz mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!