Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mindannyiunk életében előfordu...

Mindannyiunk életében előfordul, hogy olyan tanárhoz kell alkalmazkodni akinél nem lehet puskázni, de értelmetlen tanulni a tárgyra. Valaki adjon már jól használható puskázást ami beválik van?

Figyelt kérdés

2013. márc. 17. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha feleltet,akkor

nem tudsz pusizni

2013. márc. 20. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:

tanuld meg.

amugy nekem voltak durva puskazasi modszereim, van amelyikre sokat is lehet irni.

tok felesleges szenvedni a colas atirassal. siman vegyel egy asvanyvizet vagy a legjobb a voslauer mert arra jol lehet irni es az osszetevok koze irod a dolgokat. ennyi. amugy eszes tanar nem engedi hogy legyen barmi is az asztalon

pzs. aztan bele is fujhatod ha mar nem kell. senki se fogja megnezni...

matek, fizika, kemia. szamologep gombjai melle

ceruzakra irtam arra rengeteet lehet foleg ha olyan kisbetukkel irsz mint en

koromre akar...

nemet szoszedetet fenymasoltam es csikokban a pulcsimhoz biztostuztem aztan csak forgatni kellett a karom. felkarnal ha keri a kezed nem is latszik ha csak nem forgatod ki xD

telefon...

fuzet padba

padra irni. - es nezni hogy hol nem latszik a pad a tanar magassagabol avagy hogyan esik a feny a padodra.

az elotted ulo szekere irni

a pofatlan: a tanari asztal elejere irni xD

a meg pofatlanabb: kepleteket jo erosen a tablara irni aztan letorolni. meg ugy is latszik ha tudod mit keress. profibb ha mas is van odairva es pl. csak a felso sor tartozik oda

hat ilyenek.

fuggvenytablat szerettem meg. mint egy legalis puskazas. abboo irtam a matekerettsegit kb.

vagy toriatlasz nah abban minden bennevan...

kesz rohej as egesz mar

2013. ápr. 4. 09:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!