Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Írnátok valami jó KÉTTANNYELVŰ...

Írnátok valami jó KÉTTANNYELVŰ középiskolát?

Figyelt kérdés

Az mindegy hogy SZKI vagy Gimnázium..

az átlagom 4.7 és 4.6 között mozog.. de nem tudom hogy hova kéne mennem..

és az előkészítőn is nagyon gondolkozom:S

Valaki tud segíteni?

egy Csepelhez nem túl messzi hely jobb lenne..:$

2009. szept. 15. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kéttannyelvű van sok, nem mind jó...és nem mind van csepel közelében:D

Én a Fazekasba járok Debrecenben, ez valóban jó suli igaz az idei matek lektort legszivesebben fáklyával üldöznénk:D de alapvetően nagyon jó suli c(: 12-es fejjel mondom mostmár :) Jó dolog a kéttannyelv akárhol is vagy:D

2009. szept. 15. 18:12
 2/9 anonim válasza:
100%
kőszegi Jurisich Miklós gimije legendásan híres itt a környéken az angol-magyar kéttanról. Az átlagod megfelelő lenne, és tényleg nagyon komoly oktatás folyik itt. bár kissé messze van csepeltől;)
2009. szept. 15. 18:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Na igen pont ez a baj.. a jó sulik annyira messze vannak..

na de előkészítőre meg nem tudok olyan messzire menni..

De amúgy köszönöm..

Egyébként mindenféleképpen kéttannyelvűbe szeretnék menni (vagy legalább egy nyelvi előkészítősre) mert inkább humán típusú vagyok és elég jó nyelvérzékem van..

Ajj.. valaki írjon valami jó kéttannyelvű nem messzi suliit.xD

:D

Hát köszönöm az eddigi válaszokat:)

2009. szept. 15. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell előkészítőre járni ahhoz hogy felvegyenek. Sztem az egy baromság jó drágán:D Én se jártam és felvettek a fazekasba asszem 4,8-as átlaggal. A központira otthon is tudsz gyakorolni, a szóbeli felvétlin meg káéttannyelven általában az országról való informáltságod érdekli őket.Ami mondjuk nem olyan sarkalatos téma már órákon. Vesszük a kúltúráét és nem néz le a tanár hogy nem tudjuk a dolgokat egyből.

első voltam

2009. szept. 15. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Csak azért szeretnék járni előkészítőre mert nagyon félek, hogy nem sikerül majd megírni a matekot valami jóra..:S

És azért ott valamit csak csinálunk már..

Vagyhát nem tudom..

De miket kérdeznek szóbelin így általába?

milyen féle kérdéseket?:D

Bocsi a hülye kérdésekért..:$

:)

2009. szept. 16. 17:19
 6/9 anonim válasza:
német kéttan van a Német Nemzetiségi Gimnáziumba Pesterzsébeten és van a 18. kerületi Karinthyba ahol angolból is van kéttan.
2009. dec. 4. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A csepeli Kossuthben van 2tannyelvű tagozat. Én amúgy a Bókayba járok szintén Csepelről és 40 perc alatt benn vagyok, nem tudom, hogy ez neked mennyire sok vagy nem sok, de az is kéttannyelvű.
2010. jan. 1. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Eger, Neumann Eu-s kéttanos osztály.
2011. febr. 3. 15:50
 9/9 A kérdező kommentje:
A Csepeli Kossuth Lajos lett. THE BEST SCHOOL EVER!
2011. febr. 28. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!