Kölcsey Ferenc Gimnázium, élsport tagozatról vélemény/ki megy oda?
Figyelt kérdés
én bent vagyok ideiglenesen es oda is mennék, kiváncsi vagyok véleményekre.Oda járóktól főleg!! mennyire nehéz vagy mennyi időd van, jól kijössz az osztálytársaiddal?2013. márc. 16. 08:08
1/5 anonim válasza:
Èn nem járok oda de jelentkeztem a suliba igaz nem arra a tagozatra de több ismerōsöm is azt mondta, hogy elment tōle a kedvük mert rosszakat hallottak, de a nyelvi oktatás elvileg jó.
2/5 anonim válasza:
Milyen rosszakat hallottak az ismerőseid?
Az én fiam a francia tagozatra jár, és nagyon szereti, jól érzi magát ott. Egy barátnőm fia pedig az élsportoló osztály másik felébe, az öko osztályba jár, és ő is szereti.
Mind a ketten jó tanulók.
Én, mint szülő, szintén elégedett vagyok a Kölcseyvel.
3/5 anonim válasza:
Nekem a magam rèszèrōl tetszik, a tanárokról meg a diákokról rosszat hallottam de persze ízlèsek ès pofonok :)
4/5 A kérdező kommentje:
senki élsport?:0
Nekem is tetszik amúgy, sok ismerősöm jár ide, szimpatikus tanárok és a diàkok vannak, szerintem
2013. márc. 26. 05:49
5/5 A kérdező kommentje:
ez a kérdésem mar nem aktuális, de köszi mindenkinek aki válaszolt!:)
amúgy felvettek a Kölcseybe az emelt olaszra, így nem a-s hanem D-s leszek!:)))))
2013. máj. 13. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!