Szerintetek a Xantus János (Gimnáziumi részébe) vagy a Hunfalvy János Szakközépbe menjek?
Ez csak tőled függ. Humán vagy reál beállítottságú vagy? Ha előbbi, akkor Xantus, ha utóbbi akkor Hunfalvy! Tudsz fizetni fél évre 60 ezret? Ha igen, akkor Xantus, ha nem, akkor Hunfalvy. Szereted, ha egy középiskolában az az alap, hogy Prada táskád legyen, és a legdrágább cuccokban kelljen járnod? Vagy azt, hogy mindenki nagyra van magával apuci meg anyuci pénze miatt? Ha igen, akkor Xantus, ha nem, Hunfalvy! Melyik van hozzád közelebb? A Belváros, vagy a Budavár? Ha előbbi, Xantus, ha utóbbi, Hunfalvy! Melyik épület jön be jobban? A Xantusé vagy Hunfalvyé? Ha előbbié, akkor Xantus, ha utóbbié, akkor Hunfalvy!
Szerintem ez a pár meghatározó tény lehet az, amiért nem tudsz dönteni. Válaszold meg magadban az összes kérdést, és amelyik mellett több érv van, abba menj. Vagy ha még ez sem segített, fogj egy papírt meg egy tollat, írd le a Xantus előnyeit és hátrányait, illetve a Hunfalvy előnyeit és hátrányait, és amelyiknek több "mellette", és kevesebb "ellene" érv van, abba menj!
(Szerintem gyere a Hunfalvyba, én is odamegyek idén ősszel, orosz tagozatra:)
Gyere a Xantusba !! az a legjobb ... nem kell Prada es nem apuci anyuci által kinyalt pics ájú emberek járnak ide.
Üdvözlettel: Egy Xántusos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!