Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek a Xantus János...

Szerintetek a Xantus János (Gimnáziumi részébe) vagy a Hunfalvy János Szakközépbe menjek?

Figyelt kérdés
Nem tudom egyszerűen eldönteni:/ Mindkét helyre felvettek. Véleményeket mondjatok róluk! Köszi:))

2013. márc. 12. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amelyik neked szimpibb
2013. márc. 13. 04:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát-

Én a Hunfalvy-ba mennék

2013. márc. 13. 04:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak tőled függ. Humán vagy reál beállítottságú vagy? Ha előbbi, akkor Xantus, ha utóbbi akkor Hunfalvy! Tudsz fizetni fél évre 60 ezret? Ha igen, akkor Xantus, ha nem, akkor Hunfalvy. Szereted, ha egy középiskolában az az alap, hogy Prada táskád legyen, és a legdrágább cuccokban kelljen járnod? Vagy azt, hogy mindenki nagyra van magával apuci meg anyuci pénze miatt? Ha igen, akkor Xantus, ha nem, Hunfalvy! Melyik van hozzád közelebb? A Belváros, vagy a Budavár? Ha előbbi, Xantus, ha utóbbi, Hunfalvy! Melyik épület jön be jobban? A Xantusé vagy Hunfalvyé? Ha előbbié, akkor Xantus, ha utóbbié, akkor Hunfalvy!

Szerintem ez a pár meghatározó tény lehet az, amiért nem tudsz dönteni. Válaszold meg magadban az összes kérdést, és amelyik mellett több érv van, abba menj. Vagy ha még ez sem segített, fogj egy papírt meg egy tollat, írd le a Xantus előnyeit és hátrányait, illetve a Hunfalvy előnyeit és hátrányait, és amelyiknek több "mellette", és kevesebb "ellene" érv van, abba menj!

(Szerintem gyere a Hunfalvyba, én is odamegyek idén ősszel, orosz tagozatra:)

2013. márc. 13. 09:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Menj a Xántusba!én is oda megyek ! : D : )
2013. márc. 13. 14:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszii szépen a segítséget :)))
2013. márc. 13. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Na melyiket írtad be első helyre(!)
2013. márc. 13. 17:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából szerintem 18.-án megváltoztatom a sorrendet de még nem vagyok 100%-ig biztos abban,hogy melyiket választom. Még alaposan át kell gondolnom meg még valamennyire gyűjtöm az információkat.:)
2013. márc. 13. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hunfalvy! Sokkal többet ad, nem egy felfújt lufi!
2013. márc. 13. 22:40
 9/13 Diabaw válasza:

Gyere a Xantusba !! az a legjobb ... nem kell Prada es nem apuci anyuci által kinyalt pics ájú emberek járnak ide.

Üdvözlettel: Egy Xántusos :)

2013. márc. 15. 22:40
 10/13 anonim válasza:
Xántus
2013. ápr. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!