Melyik a jobb suli a baross (győr) vagy a krúdy (győr)?
Kisbarátom, én 1x már le is diplomáztam, és pár éve dolgozom a szakmámmal. Soha nem voltam págiszos.
De amúgy 4-es tanuló voltam, és 5-ösre érettségiztem belőle.
Hidd el nehezen. Győrbe jártam a Széchenyire 4 évet :)
Még mindig szomorúnak találom, hogy jogtalan kritikának látod, amit írtunk. Ugyanis egy másik válaszoló kritizálta a helyesírásod először, nem én...
"Asszem kicsit lassú a felfogásod nem tudom hogy járhatsz a págiszba nem tudom én 5-ös vagyok nyelvtanból kiváncsi lennék te hányas vagy belőle."
Picikém, a te felfogásod elég lassú, ugyanis az első hozzászóló voltam, azóta pedig jó páran már mások is tettek megjegyzést neked (khm khm, nem minden ok nélkül...)
Igen, a Págiszba jártam. Kitűnő voltam. Nem mostanában volt ;) És elárulom neked, hogy azóta két diplomám van (mérnök és közgazdász), és két idegen nyelvet is folyékonyan beszélek. Ja, és mellesleg Édes anyanyelvünk megyei helyezett voltam.
Utálom fényezni magamat, de ha már ennyire érdekelt...
Puszi cicuka :)
Bocsi, de én 11 vagyok, és helyesen írok.
A kérdésedre válaszolva:
Az egyik ismerősöm a Krúdyba jár, és azt mondja, hogy jó iskola.
Én is 14 éves vagyok,mégis képes vagyok figyelni a helyesírásomra... Amikor az osztálytársaim valamit rosszul írnak le mindig kijavítom őket,aminek nem nagyon örülnek,viszont később hálásak a "hőstettemért". Persze nálam is becsúszik egy-két hiba,de én általában örülök annak,ha szólnak emiatt,hiszen legközelebb már jól fogom leírni. Neked is inkább örülnöd kéne,hogy segítettek. Persze biztosan siettél,mert "fontos" dolgod volt,de ezt senki sem tudhatja..azért legközelebb figyelj oda.:)
Az idősebbeknek pedig mindig igaza van,ezt azért tanuld meg.;)
A kérdésedre pedig nem válaszolok,mert mint látom,már nem aktuális.
Kedves utolsó hozzászóló!
Azt hiszed magadról, hogy olyan helyesen írsz? Csak szólok, hogy a vesszők után szokás egy szóközt nyomni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!