Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegedi Tudományegyetem...

Szegedi Tudományegyetem kollégiumok?

Figyelt kérdés
Az elsőévesek melyik kollégiumba pályázhatnak? Hogy kell ezeket elképzelni, hány ágyasak a szobák, van hozzá külön fürdő?
2013. márc. 6. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy minden karnak külön kolesza van. Most így kapásból minimum 3at fel tudnék sorolni a város különböző részein. A felszereltség változó, van olyan, ahol 2 szobáak van közös fürdője, máshol egy egész szintnek
2013. márc. 6. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
A suli honlapján nézd meg
2013. márc. 7. 03:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy kérdezd meg az egyetemen
2013. márc. 7. 03:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik karra készülsz. Bár ÁJTK, BTK, GTK, TTIK nem rendelkezik külön kollégiummal, ők közös kolikban vannak, de pl ÁOK-nak és MK-nak van külön.
2013. márc. 7. 09:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom, hogy TTIK talán a nagyobb esélyes, akkor tudtok konkrétabbat? Azt hallottam, hogy valamelyik kollégiumban vannak inkább ők úgy együtt, de hogy tényleg nincs nekik külön kolesz.
2013. márc. 7. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Móra, Herman, Károlyi. én mórás vagyok, itt van sok ttik-s, de szerintem a herman-ban arányaiban mégtöbb.
2013. márc. 9. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
4 koliba pályázhatsz: Károlyi, Öthalom, Hermann, Móra. A Hermann és a Móra Újszegeden van, a Hermann inkább TTIK-s, a Móra inkább BTK-s koli. A Károlyi az ország legnagyobb kolija, 3 ágyas szobák vannak, szintenként egy konyha és egy fürdő. Öthalomban lakások vannak, egy egyágyas, egy kétágyas és egy háromágyas szoba van egy lakásban, ehhez tartozik egy konyha és egy fürdő, viszont nagyon kint van a város szélén, messze van az egyetemtől.
2013. márc. 9. 12:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Kár az öthalmiért, mert szépek a szobák, meg az egész épület, csak hogy kinn van a város szélén, nem a legszerencsésebb:(

Majd lesz valami, az sem biztos, hogy felvesznek, vagy hogy kolis leszek. Köszönöm a válaszokat:)

2013. márc. 10. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!