Hány igazolatlan órám "lehet"?
azt nem tudom. nálunk egy igazolatlan óra után szülő értesítése (mondjuk ezt nem tartják ennyire) és azt hiszem 3 igazolatlan nap után jegyző, családi pótlék megvonás, stb.
(csendben megjegyzem, én ősszel egy hetet hiányoztam, az o.fő.-m elkeverte később az igazolásomat, így van egy hét igazolatlanom, de még semmi nem történt...)
Egy tantárgyból(?)
Az meg van határozva
Nekem van kettő, a következő a története:
Voltam egy országos szakmai versenyen, amit megnyertem. Az egész városon felül volt, fél 11-kor volt a megnyitó. Aznap nem mentem be suliba. Az osztályfőnököm közölte, hogy ő a lógásaimat nem fedezi. Beírt két igazolatlant. Ötödéves vagyok technikumban érettségi után. Én végén már csak azért sem fogok bemenni egy-két órára, hogy lássa, mi is a lógás. Úgy tudom, 9-ig elmehetek gond nélkül.
A legjobb az egészben, hogy b*szott felkészíteni a versenyre, egy ismerősömtől tanultam mindent. Utána (látszódott, hogy nincs köze hozzá) leüvöltötte a fejemet, hogy mit kell nekem magánakciókba kezdeni.
Ha (csak) kettő óra, akkkor talán utólag
irass a szüleiddel valami (igazoló) papírt
Csak hogy lássa a "diri" (v ofő)
hogy azért az nem "lógás" volt,még ha előzetesen
nem is jelentettétek be
Valahol olvastam,h
ha van tíz óra igazolatlanod,
akkor "eltanácsolhatnak" (Demivelneked nincsen
ennyi valahogy másképp kéne "rendeznetek")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!