Felvi.hu? Jött nekem egy e-mail a felvi.hu-ról, de nem azt az azonosítót írják benne, amit regisztrációkor kaptam. Azt is írják, hogy:
"Kérjük, hogy jelen értesítésünkben szereplő felvételi azonosító számot feltétlenül ellenőrizze, hiszen ha több regisztráció alatt párhuzamosan is kitöltött űrlapokat, akkor elképzelhető, hogy ezt az üzenetet nem az utoljára kitöltött e-felvételi jelentkezés miatt kapja."
Én nem töltöttem ki semmi mást, csak egyetlen felvételihez szükséges regisztrációt. A múlt évi regisztrációmhoz hozzá sem nyúltam, mivel újat kellett csináltatni.
A másik kérdésem, hogy mi ez a hitelesítés az ügyfélkapu, vagy postai levéllel?
Múlt évben nem kellett semmit hitelesíteni. Akkor ez mi?
Az első résszel kapcsolatban mi is a kérdésed?
Kaptál egy azonosító számot. Tavaly is kaptál egyet...
Hitelesítened akkor kell, ha nem levélben, hanem e-felvin jelentkeztél. Ennek 2 útja van: vagy ügyfélkapun keresztül, vagy postán elküldesz nekik egy hitelesítő levelet. Erre azért van szükség, mert ha e-felvin jelentkezel, semmit nem írsz alá. Az ügyfélkapu egy országosan elterjedt, hivatalosan elfogadott netes aláírás is töbek között, a postai levelet gondolom, nem kell magyarázni, azon rajta lesz az alaírásod.
:O én még semmilyen mailt nem kaptam!
ja és tavaly is kellett hitelesíteni.... Egyébként minden le volt írva a felvételi felületen. márc 11-ig tudod hitelesíteni a jelentkezésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!