BGF-en vagy BKF-en jobb a turizmus-vendéglátás?
Érdemes megnézni, hogy az adott intézményben mire lehet szakosodni a turizmus szakon. Én a BKF-et mindenképpen tudom ajánlani, nagyon jók a szakon belül választható specializációk (szakirányok), de itt meg is tudod nézni őket: [link]
Folyamatosan szerveznek szállodalátogatásokat a hallgatóknak, vannak különböző műhelyeik, ahol betekintést nyerhetsz a szakmába és konkrét munkákban is részt vehetsz, több száz céggel állnak kapcsolatban, akik szakmai gyakorlati helyeket és álláslehetőségeket kínálnak a hallgatóknak, vagy egy nagyon modern tankonyhájuk.
És ha több mint 400 ponttal nyersz felvételt, akkor az első félév ingyen van, de utána is vannak még ösztöndíjaik:
szia
megvan már h milyen sorrendben jelölsz?
én is abban a cipőben járok mint te:D
Én is erre a sorrendre jutottam végül:)
BGF első helye nálam egyértelmű volt a BKF és a Kodó sorrendjén vaciláltam sokáig,de igazad van az első hely a lényeg legyünk optimisták :)
ha mégis változtatni akarok még úgyis megtehetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!