Hova menjek továbbtanulni? Lovassy vagy Kéttannyelvű? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, melyiket szeretném jobban. A Kéttannyelvűbe már biztosan felvettek, a Lovassyt még nem tudom, de nemsokára meglesz a lista, és ha felvesznek, döntenem kéne, de nem tudok. Segítsetek légyszi :s2013. febr. 27. 12:35
1/11 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz nehéz döntened, mert nem lesz választási lehetőséged. Senkit nem vesznek fel egyszerre több helyre, csak egyetlen egy suliba. Ha az elsőnek jelölt iskolába felvesznek, automatikusan nem vesznek fel a többibe, mert hát minek, ha már van sulid - csak kitúrnád a többi jelentkezőt feleslegesen. Ha az elsőnek jelölt sulidba nem vesznek fel, de a másodiknak jelölt iskola követelményeinek megfeleltél, oda vesznek fel, a másodikba. Ha csak a harmadiknak feleltél meg, oda vesznek fel. Érted?
3/11 anonim válasza:
Igen, viszont sorrendet még változtathat. :) Gondold át melyik tetszik jobban (város, iskola, közösség). Kicsit még érdeklődj, hogy melyik jobb, és annak megfelelően dönts szerintem.
5/11 anonim válasza:
Honnan tudod, h már "biztosan"
fölvettek a Kéttan-ba
6/11 anonim válasza:
Először még csak olyan
"ideiglenes" lista van,nem(?)!
Az még nem a "végleges"
7/11 anonim válasza:
Mondjuk tényleg nem vehentek
fel több helyre
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. márc. 4. 18:13
10/11 anonim válasza:
Az csak jó,ha fölvesznek több helyre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!