Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha gépészmérnöknek szeretnék...

Ha gépészmérnöknek szeretnék tanulni akkor ezeket a sulikat milyen sorrendben jelölnétek?

Figyelt kérdés
Szegedi Tudomány Egyetem, Széchenyi István Egyetem, Pázmány Egyetem, Szent István Egyetem

2013. febr. 24. 21:07
 1/6 A kérdező kommentje:
fú de furán fogalmaztam meg, bocsi :)
2013. febr. 24. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!A tapló paraszt előttem szólóval és a kicsit sem értelmes hozzászólásnak nem nevezhető írkálásával ne foglalkozz!Szerintem azt a sulit válaszd ami a lakóhelyedhez a legközelebb van! :)
2013. febr. 24. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Széchenyi, Szent István, SZTE, Pázmány (nem is tudtam, hogy van ott gépészmérnök képzés)
2013. febr. 24. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Széchenyire járok, építészmérnök szakra ugyan; de itt még a csapból is a gépész képzés folyik. Ha pedig szereted az autókat és a járműmérnökösség felé kacsintanál, akkor még jobb helyed lenne, mert itt az Audi (mindent támogat a gyár, korszerűsítenek a gépészeknek rengeteg mindent); egyből találnál gyakorlati helyet és munkahelyet. De a többi szakirány sem rossz szerintem.
2013. febr. 24. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szent István, Széchenyi (ja mindenki mondja hogy itt biztos munkád van bla bla, de azt senki se mondja hogy ahhoz kemény némettudás kell, már ha az audiban gondolkodsz), SZTE és Pázmány.
2013. febr. 24. 22:03
 6/6 fakocka válasza:

1. SZent István (közös tanrendjük van a BME-vel és a MIskolci Egyetemmel, Tehát országosan ott van az első 3-ban).

2. Széchenyi

3.Szeged

4.Pázmány

Szerintem így ok.

2013. febr. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!