Mit szoktak kérdezni a Berzsenyi Dániel Gimnázium humán tagozatára való szóbelin? (Lent)
Engem vagy háromnegyed óráig benn tartottak, sok mindenről beszélgettünk. Először húznom kellett egy töritételt, azt kidolgoztam, amíg valaki más felelt. Aztán elfeleltem a töri részt, elég sok mindent tudtam róla mondani, teleírtam vagy két oldalt, mondták is, hogy ezt érettségi szinten tudom. :)
Aztán adtak egy szöveget, azt is volt időm átolvasni, plusz jegyzetelnem kellett a gondolataimat. Volt egy kis csavar benne, amit nem vettem észre, de alapjáratban jól sikerült. Utána pszichológiai téma került szóba a mű kapcsán, és mivel engem nagyon érdekel a pszichológia, arról is tudtam beszélni. Összességében klassz volt, bár anyukám azt hitte, sosem engednek már ki. :D
Én most vagyok túl rajtam nem tudom lehet hogy már te is voltál de ige mint az első írta ezek a feladatok de nem kell izgulnod én Pl: ha hat sort ha írtam róla mégis olyat is tudtam mondani amit még ők se tudtak :)
a lényeg ne ess pánikba és szedd össze a gondolataid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!