Madách Imre Gimiben legelsőnek szóbeli felvételizek, szerintetek ez jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
(300-an mennek még utánam kb, 4 osztályosra megyek, 8.os vagyok)2013. febr. 22. 19:55
1/15 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert hamar végeznék.
2/15 A kérdező kommentje:
Hááát.... igen, de benne van az is, hogy nem tudnak kihez hasonlítani, nem tudom.. mert ha nem utólag pontoznak, hanem ott helyben, akkor az elsőnek kevesebbet adnak szerintem, ott nagyon nincs mihez viszonyítani, de a következőket meg hozzám fogják...
2013. febr. 22. 20:25
3/15 anonim válasza:
Szerinted most kezdték? Nem, valószínűleg már évek óta csinálják, így bőven tudnak kihez és mihez viszonyítani.
4/15 A kérdező kommentje:
Jó, csak akkor is furi első nap elsőnek :S
2013. febr. 22. 20:40
5/15 anonim válasza:
nem szoktak lepontozni, én tök béna voltam, mégis maxot kaptam :D
hány pontod van?
6/15 A kérdező kommentje:
hát írásbeli 73 lett :SS
2013. febr. 22. 21:12
7/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg, mert biztos, hogy tapasztalt és kiváló tanárok felvételiztetnek, akik nem most csinálják ezt először. Tuti, hogy az első pár mondatból meg tudják állapítani, hogy milyen vagy és nem fognak lepontozni csak azért mert elsőként látnak. Ne izgulj, sikerülni fog.
8/15 anonim válasza:
ha van egy rossz jegyed akkor lepontoznak(ellenőrző???
9/15 anonim válasza:
dehogy pontoznak...alig néznek bele, csak átlapozzák. a dicséreteket kell mutatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!