Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem bekerülni a...

Van esélyem bekerülni a Révaiba ( Győr)?

Figyelt kérdés

A felvételim elég rossz lett matek 31 magyar 36. A 7. évvégi jegyek alapján 1 négyesem (nyelvtanból) lett matekból dicséretes és info-ból is. 8. évvégi jegyek alapján dicséretes lettem infoból biológiából és angolból és csak nyelvtanból lettem négyes.( összesen a hozott jegyek alapján 96 pontom lett) a jelölési sorrendben így néz ki:

Matek angol

Matek német

Matek fizika

2013. febr. 22. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
80%
Lenne egy nagyon diplomatikus és hasznos válaszom...ez a link :D : [link] klikk az ,,INNEN ELÉRHETŐ" -re. Tényleg sikerült majdnem a top 3 szakot jelölnöd :/ Ha csak ezeket jelölted akkor sajnos nincs meg, mindben a ,,nem valószínű" részben vagy ha jól számoltam össz. 194 ponttal :S Ha nagy vágyad a Révai ,akkor lesz majd 2 nap a módosításra és akkor megjelölheted a nyelvi előkészítőt ,oda jó esélyed van :)
2013. febr. 22. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!