Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek egy ilyen beszélge...

Szerintetek egy ilyen beszélgetés során miket kérdezhetnek tőlem?

Figyelt kérdés
Nyáron elköltözünk, ezért egy másik iskolába fogok járni, egy olyanba amiből Magyarországon csak egy van, nagyon nehéz bekerülni. Most 9. osztályos vagyok, és ha átmegyek akkor vagy 9.-be (ha nem megfelelő a tudásom) vagy 10.-be fogok járni. Az egész oktatás németül zajlik, többnyire olyan tanárokkal akik nem is tudnak magyarul, ezért a beszélgetés során szeretnék felmérni a német tudásom. Szerintetek miket fognak kérdezni? Páran azt mondják, hogy olyanokat mint pl. hogy hívnak, hány éves vagyok, mi a hobbim stb., de szerintem ezek túl egyszerűek, ennél már 5. osztàlyba is nehezebb szint volt.
2013. febr. 22. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Részt vettél-e valamilyen fakultációs oktatáson, tanulmányi versenyen, ott milyen helyezést értél el, milyen terveid vannak a továbbtanulás terén...
2013. febr. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!