Szerintetek melyik szakkal járok egyetemen jobban később, hogyha igazából nem tudom eldönteni hova menjek? Szakok lenn.
Mivel andragógia, komm-médiatudmányt, kicsit büfészaknak tartom, meg kapcsolok kellenek hozzá, jogászból nagyon sok van ezeken gondolkodtam: emberi erőforrás ( talán ez tetszik a legjobban ) gazdálkodás és menedzsment, kereskedelem és marketing, turizmus-vendéglátás. Azonban nemtudom melyiket érdemesebb tanulni , és hogy melyikhez kell kevésbé a matek, mert ugyan ötös vagyok, nem érzem magam annyira jónak belőle. Megköszönném a tapasztalatokat.
ui: igazából. nekem fogalmam nincs, pedig sokat olvastam utána. legszivesebben fodrász-sminkes lennék, de mivel a mai világban jobb ha van egy diplománk ezért biztos hogy elakarok végezni egy egyetemet.
És mi volna, ha először kitanulnál fodrász-sminkesnek, és utána mennél egyetemre? Ez több okból is jó lehet: egyrészt az első szakmád 23 éves korodig ingyenes csak (az első diploma 40 éves korig), plusz egy ilyen szakmával ha utána pl. kollégista leszel, egyetem mellett tök jó keresetkiegészítés, mert az egyetemista lányok körében erre tuti van kereslet.
Harmadrészt ha még nem tudod, mit akarsz tanulni, addig nincs értelme belevágni valamibe,mert könnyen rosszul döntesz és fogynak az államis féléveid. Míg lehet, hogy egy év múlva már pontosan tudni fogod, hova mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!