Jogosan sokaltunk be most már?!
ÉV eleje óta nem vagyok szimpatikus az ofőnek, bár neki senki sem az. Így amikor beteg voltam, NEM KAMU, hanem VALÓS igazi betegséggel a kórházat jártam, csomó vizsgálaton voltam, több mint való szinű hogy műteni kell. (De az h mi a betegségem nem tartozik a tanárra). Na a gondok ott kezdődtek, hogy nem fogadta el a táppénzes papírokat amit az orvos adott. Mindig letagadta hogy oda adtam neki, és megsemmisítette. Ezután anyámmal mentünk be bevinni, de előtte is azt mondta h nem fogadja el, csak ha a gyerek fekvőbeteg, és hogy hazudunk, félre beszélünk, és nem fogadja el az igazolást. JA ÉS HOGY NEKI, VIGYÜK BE AZ ORVOSI ZÁRÓJELENTÉSEKET, LELETEKET STB! SEMMI KÖZE HOZZÁ!!! Így nem fogadta el, az ilyen dolgai miatt, össze jött állítólagos 47 igazolatlan órám. (pedig levolt igazolva, oda adtam neki a papírokat mindig. Tehát, 47 óra igazolatlan volt, és jött a felszólítás, és a feljelentés hogy feljelenetett az iskola a kormány hivatalnál, és csatolták hogy melyik napokon melyik órákról hiányoztam igazolatlanul. Na ezt már nem hagytuk szó nélkül, elmentünk a jegyzőhöz, és a családsegítő szolgálathoz, ahol elmondtunk mindent, ÉS VITTÜK AZ ORVOSI PAPÍROKAT LELETEKET, EREDMÉNYEKET, AMIN OTT VOLTAK A DÁTUMOK IS, ÉS PONT AZOK A DÁTUMOK AMIKET AZ OFŐ IGAZOLATLANNAK ÍRT BE, MERT NEM FOGADTA EL AZ IGAZOLÁST. De előtte az orvoshoz is elmentünk kikérni a dátumokat h mikorra adta ki a papírokat. És szépen leírta, egytől egyig egyezett a dátum azokkal, amiket a tanár csatolt, és ami az orvosi papirokon volt. VAGYIS KIADTA AZ IGAZOLÁSOKAT, ÉN PEDIG EGYENESEN AZ Ő KEZÉBE ADTAM LE MINDIG!!! Tehát, jött a feljelentés, ezután a családsegítő felhivta az iskolát, és elmondták nekik hogy hogy képzelik ezeket a dolgokat. Ezután érdekes módon igazoltnak tekintette az ofő az órákat. Utána jött a kormányhivataltól a levél, hogy ELUTASÍTJA A .... SZAKKÖZÉP ISKOLA FELJELENTÉSÉT, MERT XY NEVŰ DIÁKNAK NINCS EGYETLEN EGY IGAZOLATLAN ÓRÁJA SEM, MERT UTÁNA NÉZTEK A RENDSZERBEN. ÉS A SÉRTETTEK (MI), PANASZT TEHETÜNK A HAMIS VÁDAK MIATT AZ ISKOLA ELLEN! EZt rá hagytuk, és elintézettnek tekintettük. DE JAN 9.-ÉN, megint orvoshoz kellett mennem, így akkorra a napra is vittem az igazolást. ODA ADTAM ÓRA UTÁNA A KEZÉBE, ÉS EZUTÁN, MOST PÁR NAPJA JÖTT A FELSZÓLÍTÁS HOGY AZ A NAPOM IGAZOLATLAN. MERT MEGINT KEZDI ELŐLRŐL EZ A SZEMÉT VÉN TANÁR AZ EGÉSZET. De, felkészültünk, csináltunk másolatot arról az igazolásról amit oda adtam neki, amit a levél után bevittünk újra a családsegítőhöz, és ki voltak akadva a tanárra ők is mostmár. DE MOST 6-7,-ÉN ÚJRA MENNEM KELLETT A KÓRHÁZBA AZ UTOLSÓ ELŐTTI VIZSGÁLATRA, és megint vittem igazolást, amire azt mondta HOGY NEM ÁLL MÓDJÁBAN ELFOGADNI, ÉS ÍRT EGY OLDALT AZ ELLENŐRZŐBE H NEM FOGADJA EL STB... Na erre apám most már besokalt, és szépen, finoman, lényegretörően, frappánsan, de keményen megírta a véleményét az ofőnek, amit holnap adok oda neki! HA FOLYTATJA A EZEKET AMIKET MŰVEL, MEGYÜNK FELJELENTENI SZÉPE EZT A KORRUPT, HAZUDÓS, ISKOLÁT IS! ÉS sok mindenről bizonyítékaink vannak amit művelnek, és még arról nem is beszélve hogy minden órán terrorizálja, lelki terrorban tartja a gyerekeket, gúnyolja, alázza őket, meg is üti őket, de nem csak meglegyinti, hanem rohadt nagyot, hogy csak úgy visszhangzik a terem.
ÚGy hogy most már elegünk van belőle, év végén ott is hagyom ezt az iskolát, de mellé fel is jelentjük őket, és melletünk áll a családsegítő szolgálat is, a csatolt bizonyítékokkal, és a többi szülővel együtt! Amúgy 5 hónap alatt, 7 gyereket űzött el az ofő az osztályból, már nem bírták amit velük művelt. De velünk rossz lóra tett szert az biztos! Mert mi nem hagyjuk szó nélkül most már, mert besokaltunk!
teljesen jogos!
nem értem hogy mi van a mai tanárokkal,én is hasonló helyzetben vagyok,csak nekem a gyomrom gyenge,ahogy vittem az igazolást közölte hogy az hamisítvány,lett 16 igazolatlanom,ma szólt hogy még van tartozásom az igazolásokkal,pedig ebben a félévben nem is hiányoztam,csak nekem még a saját anyám sem hisz(az mindegy hogy sosem üres a ház,úgyhogy nem lehettem volna itthon)
valahogy nem veszik figyelembe hogy az ember tényleg hiányozhat sokat betegségek miatt
remélem sikerül megoldani a dolgokat,de vigyázzál mert ameddig ott van addig a tanár még jobban beinthet neked és csak szívni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!