Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hány pontot írt az idei...

Andris1110 kérdése:

Ki hány pontot írt az idei központi felvételin? (8. osztályosok)?

Figyelt kérdés

Ki hány pontot írt az idei központi felvételin? (8.osztályosok)??

Nekem 66pontom lett összesen.(24matek 42magyar)

Ez milyennek számít az idén?a miskolci Földes Ferenc Gimnázium matek tagozatára szeretnék jelentkezni.

2013. febr. 18. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
engem
2014. márc. 18. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Te vagy a fizikás? :D
2014. márc. 18. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
hogy a viharba ne lennék az
2014. márc. 19. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
te meg szerintem nem vagy matekos
2014. márc. 19. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:
8-os vagyok
2014. márc. 19. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Magyar 49, matek 37
2014. aug. 24. 08:20
 17/17 anonim válasza:

Gyerekek ne keseredjetek el! Èn 52 pontos központit írtam. Fellebbeztem es bent vagyok most már 2.-os a Földesben. Kítűnő átlaggal!:) A központin is múlik sok minden. De szerintem az alapján elèg nehèz a gyereket rangsorolni ,hogy az most szorgalmas vagy lusta kutya ès csak vág az esze ,mint a borotva.

Nyilvan a lebbezeshez is szerencse kell meg persze egy jól megfogalmazott levèl. Versenyeredmènyek.(akár rajz,sport eredmeny is) ugyerzem meg èri. Sokáig ugy gondoltam h a lebbezès csalás s az első hetekben kakukktojasnak is èreztem magam miatta. De mára rájöttem ,h az osztály legjobb tanuloi kozott vagyok ès a központi nem tukrozi a valodi tudast!:)

Sok sikert gyerekek!😉

2014. dec. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!