Tudna jelenlegi IBS-es hallgató pár információt adni az iskoláról?
Kedves Kérdező!
Én csak ajánlani tudom az IBS-t. Szeptembertől partnert vált az iskola és az Oxford Brookes helyett a University of Buckingham lesz a partner, tehát ennek az iskolának a diplomáját adja.
Az oktatás tipikus angolszász, tehát nem a magolásról szól, hanem inkább gyakorlatias (sok prezentáció és csoportmunka) A tananyag az angol miatt nem túl egyszerű, de meg lehet szokni. A pénzt egyértelműen megéri, mert angolul tanulsz, brit diplomát kapsz. Pl. a Corvinuson 690ezer HUF/félév angol képzésen...
A legsikeresebb szak a (magyarul: Pénzügy számvitel és a Gazd. menedzsment) ez a kettő amit megéri elvégezni és akkor nem lesz gond az elhelyezkedéssel!
Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdés szívesen válaszolok :)
Ezek az alapképzések indulnak szeptembertől a The University of Buckingham diplomáját adva:
BSc in Arts Management
BSc in Business and Diplomacy
BSc in Business and Tourism
BSc in Financial Management
BSc in Management
BSc in Management with Information Systems
BSc in Management with Languages
BSc in Management with Psychology
A Management felel meg a Gazd. menedzsmentnek, a Financial Management pedig a Pénzügy-számvitelnek!
A felvi.hu-ról sajnos nem tudok mit mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!