Károlin van lehetőség nyelvtanulásra?
Figyelt kérdés
A honlap alapján azt szűrtem le, nincsenek minorszakjai. Tehát akkor bölcsész karon nem is lehet nyelvet tanulni, csak ha nyelvszakos vagy?2013. febr. 15. 12:17
1/10 anonim válasza:
A nyelvi szakokat felveheted minornak.
2/10 A kérdező kommentje:
Japánt, franciát, németet és hollandot? És nem kell hozzájuk alaptudás? Lehet a nulláról kezdeni? Egyszer volt egy rosszul választott szakom a Károlin, ott tárgyfelvételnél volt egy olyasmi, hogy jelöld be a kívánt nyelvet, és lehetett volna választani rengeteg körül - az csak az egyetem vezetőségének vágyálma volt? Akkor nem érdekelt a nyelv, mert nem tudtam, mit akarok magammal. Mára megértek bennem a dolgok.
2013. febr. 15. 13:29
3/10 anonim válasza:
Úgy tudom a hollandot és a japánt lehet nulláról kezdeni, hiszen sok elsőéves is nulláról kezdi. A németet már nem biztos.
4/10 A kérdező kommentje:
Ja, de én valami másik nyelvnek örülnék, de ezek szerint nincs túl sok választék... :/ Kár, ezt nem is értem, pedig fontos a nyelv egy egyetemen szerintem.
2013. febr. 15. 16:32
5/10 anonim válasza:
Tényleg nincs sok választék. Még van az angol, de azt biztos hogy nem kezdő szinttől oktatják.
6/10 A kérdező kommentje:
Angolul már tudok. De akkor a francia indul kezdőtől is? Végül is abból van egy kis alapom, annak is örülnék, ha tanulhatnám rendesen.
2013. febr. 15. 16:50
8/10 A kérdező kommentje:
Bah!
2013. febr. 15. 17:07
9/10 anonim válasza:
Nagyon kicsi az egyetem, kevés a nyelvi szak:s
10/10 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom érdeklődtél-e már mélyrehatóbban, mint itt.
Én is odajárok, és bár minorként csak japán, angol,német és holland van, a félévek elején indulnak szabadon választható nyelvi
kurzusok.. sok nyelv, több szinten és azért véleményem szerint érdeklődő is akad :)
Van pl. olasz, orosz, francia teljesen nulláról, viszont ezekért semmi kredit nem jár, és ha esetleg nem teljesíted fizetned kell.
Ennyi, ami így eszembejutott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!