Szerintetek milyen iskola lenne számomra megfelelő a továbbiakban?
Sziasztok! Szerintetek ilyen tanulmánnyal melyik iskola típusba menjek továbbtanulni? (Gimnázium, Szakközép, Szakiskola.)
A félévi jegyeim:
Magyar nyelv: 4
Irodalom: 5
Töri: 5 ("Dicséretes ötös" azaz csak 5-ösöm volt.)
Angol: 5
Matek: 3
Informatika: 5
Fizika: 4
Biológia: 3
Kémia: 3
Földrajz: 4
Ének: 4
Rajz: 5
Tesi: 3 (Egy szerencsétlen vagyok, bevallom!)
Mozgókép és média ismeret: 5 ("Dicséretes ötös")
Én személy szerint érzek magamban ambíciót és hajlandó vagyok tanulni és minél nagyobb szintre fejlődni csak az a kérdés hogy ilyen tanulmánnyal vajon sikerülhet e. Egyébként nem vagyok túl informált a témában mivel nincs nagyobb testvérem csak kisebb és a szüleim sem jutottak többre a Szakmunkásnál sajnos. Én minden képpen szeretném a legjobbat elérni amit csak tudok. Ugye úgy tudom Gimnázium után szinte muszáj a fősuli/egyetem, a szakközépből lehet tovább menni is vagy már rögtön dolgozni, és a szakmunkás az amikor csak egy szakmát kapsz. Nahát most személy szerint Szakmunkás az semmi képen nem szeretnék lenne, annál többre vagyok képes szerintem szóval maradt a Gimi vagy a Szakközép. Szerintetek boldogulnék Gimiben és utána el tudnám végezni a Fősulit/Egyetemet vagy Próbáljam meg a Szakközepet és majd el dől tudok e tovább menni. Én szívem szerint ahogy elmondtam már a legnagyobbra törekednék vagyis a Gimire.
Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!