Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudtok nekem mondani olyan...

Tudtok nekem mondani olyan gimit Veszprém megyében aminek jó a lány kézilabda csapata?

Figyelt kérdés

az még jobb ha közben az a gimi indit emelt angol osztályt.

köszi előre is.:)

2013. febr. 13. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Padányi, de nincs emelt angol. Vetésiben van, de hogy van-e kézicsapata, az passz.
2013. febr. 15. 13:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen a Padányit néztem. Igazából ott nem azzal van a baj, mert angol képzés ott is van. A Padányival az lenne a gond hogy ha jól tudom oda kell plébánus ajánlása és én nem jártam hittanra. Te erről mit tudsz?
2013. febr. 15. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Padányi katolikus iskola, de nem igazán kell plébános ajánlása. Ha oda szeretnél járni, elmész, beszélsz igazgatónővel, és (attól függ hányadikba mennél) tarthatsz egy próbanapot az iskolába. Humán, reál, egészségügy szakok vannak, és amelyik osztályba menni akarsz, beülhetsz megnézni az órákat. Aztán csak rajtad áll, felvesznek -e. :) bocs aa kis off-ért. de ált. mindenkit, akinek jó az átlaga felvesznek.
2013. febr. 15. 17:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Fú nagyon szépen köszönöm. Igazából még felvételi előtt állok. Most vagyok hetedikes de szeretném időben tudni hogy hova megyek tovább. Ennek most nagyon örülök mert tudok a Padányi jó kézilabda csapatáról. Engem a humán érdekelene.:)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél.

2013. febr. 15. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Jaa, én azt hittem, sulit akarsz váltani :) De akkor sincs semmi gond :) Csak egy kis beszélgetésen fogsz részt venni. Bár nem tudom, mennyire vagy vallásos, de lesz heti két hittan órád, havi egy kötelező reggeli miséd. Ha ezt bírod, ok. Az igazgatónő nagyon jó fej. Velem legalább is anno az volt. Majd lehet papolnak egy kicsit arról, hogy nem sabad magad erősen sminkelni, meg ilyenek.. de a végén úgy sem érdekel senkit, hogy nézel ki. Bár ha a kézilabda érdekel, gondolom te sportosabb vagy. Tanárok alapjában véve, rendesek, bár van egy két szigorúbb. Egyébként ha részt veszel a majdnem mindennapos kézilabda edzésen, van hogy tesire se kell majd bejárnod :))
2013. febr. 15. 18:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira vallásos de azt kibírom. Egyátalán nem sminkelem magam. Abszolut sportos vagyok.:) és az a felvételi beszélgetés miből áll?
2013. febr. 15. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak megkérdezik, miért etz a sulit választottad, mit vátsz el az iskolától, miket szeretsz, no para :)
2013. febr. 16. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy most hova jársz? Mert szerintem ismerlek .D
2013. febr. 17. 14:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem .:DDDDD még csak nem is Veszprém megyében lakom még.xdd majd csak késöbb

De ezt te honann vetted.??

2013. febr. 17. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert ismerek egy ugyanilyen lányt, Ő is kézis :D
2013. febr. 17. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!