Ha most hatosztályos gimibe járok, át tudok menni egy másik hatosztályosba év végén?
Elvileg át lehet, hiszen mi van akkor, ha elköltöztök, stb... de azt nem tudom, hogyan vesznek át.
Ha jól látom, idén kezdted. Miért akarsz átmenni? Mert ha a légkör miatt, szerintem bírd ki az új tanévig, mert erre a félévre már nincs sok értelme átmenni.
Ezt egyébként az igazgatóval kell megbeszélnie a szüleidnek, hogy a választott suliban van-e még férőhely, aztán az is lehet, hogy osztályozót kell tenned.
Ha rám hallgatsz, kijárod a nyolcadikat, és elmész felvételizni egy nevesebb gimibe, 4 évesbe. Úgy tudom, a hatosztályos gimikben komolyabban veszik a matekot, magyart, stb. Nyilván nem vagy buta sem, ha ilyen gimnáziumot választottál, fel is vettek, stb, stb. Én a helyedben kihasználnám a lehetőséget, és gyakorolnék a felvételire, és jelentkeznék egy nagyon jó helyre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!