Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a szegedi Ságváriról?

Vélemények a szegedi Ságváriról?

Figyelt kérdés
Hallottam már sokaktól sokfélét, de adok a pártatlanságra/név nélküliségre. Igazából bármilyen dolog érdekelne... például fejre osztályoznak? Milyen a közösség? Van-e kiközösítés, ilyesmik. Tapasztalatok, történetek, bármi. Előre is nagyon köszönöm. :))
2009. szept. 6. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erős gimi, de a felvételin az első kérdés, hogy kifaggatnak kik a szüleid és ha nem elég nagy kutyák, akkor semmibe vesznek, megaláznak, hidd el!
2009. szept. 7. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
A ságváriba járok fizika szakra most 2. os amikor felvételiztem a központin kívül be kellett menni fizikából is írni kedves volt a tanár megbeszéltük a feladatokat aztán mikor kezdődött a tanév elég rossz volt egy ideig hogy nem ismersz senkit mert 40% kisságváriból vagy juhász gyulából jön de pár hónap alatt összebarátkoztunk és én nagyon szeretem sokkal jobb mint az általános ez hülyeség hogy a fejedet nézik meg ilyenek a tanulmányi teljesítményed alapján osztályoznak
2009. szept. 13. 12:29
 3/11 anonim válasza:

nyugi, nincsen face controll

én is oda járok fizikára, 10-edikbe

12:29 meszes, te vagy az?

2009. okt. 23. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Igenis így megy a rendszer, nem tudom miért kell lepontozni. Több ismerősömet sem vették fel, mert a szüleik nem befolyásosak eléggé. Most mind a Radnótiba járunk és imádjuk!!! Éljen az RMG!
2009. dec. 20. 11:05
 5/11 A kérdező kommentje:

hát nem tudom... azóta voltam bent a Sgv-ban, meg persze a Radnótiban is, eszem ágában sincs különbséget tenni, de egyáltalán nem tűnt fel, hogy akármelyik suliban ennyire a pénzre (mielőtt bárki megkérdezné, nem, nem vagyunk milliomosok), vagy akár a politikára ment volna az egész... (Mondjuk a SGV nevét kicsit furának találom, de mindegy)

Mindkét suli szimpatikus egyébként, csak nem értem, mire ez a nagy utálat és ellenségeskedés a kettő között.

2009. dec. 20. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Negyedikes vagyok, a Ságvári sokkal jobb, mint a Radnóti. Nem osztályoznak fejre, nagyon jó a közösség, nagyon összetartóak tudunk lenni..
2010. ápr. 9. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Képzeld én meg másodikos vagyok a Radnótiban. Nem tudom, hogy te láttad már a Ságvárit? A folyosón vannak az öltözők, a tanárok tiszta idióták. Ezt nekem a barátnőm mesélte, aki oda járt, csak átjött ide, mert már nem bírta tovább. A Radnóti nagyon király, a tanárok is hihetetlen jófejek és mindig mi nyerjük a SÁRA-kupát is! Nagyon jó, imádok ide járni!

Amúgy kérdezted, hogy mi ez a nagy ellenségeskedés. Hát igazából mi sem tudjuk, amikor idekerültem akkor láttam pár ságvárist és hallottam, hogy beszéltek rólunk, radnótisokról. Olyan utálat volt a hangjukban, mintha az anyjukat öltem volna meg. Szóval egyszerűen csak a Ságvári nem tudja elviselni, hogy a Radnóti sokkal jobb.

2010. ápr. 9. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Kihirdetem a győztest:D Ságvári:D voltam a Radnótiban is, oda is felvettek, de a ságváriban sokkal szimpatikusabb a légkör. legalábbis nekem úgy tűnt.

Amúgy, az ellenségeskedést nem értem. A barátnőm radnótis lesz. Mégse utáltam meg sem őt, sem az iskolát...:)

2010. ápr. 15. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
koleszos vagyok, randótisokkal élek, és sok normális randótist ismerek, szóval semmi rosszat az ő gimijükről. Mellesleg vicces, hogy már itt is megy a rivalizálás:D Nos, ságvári: NEM, NEM FEJRE OSZTÁLYOZNAK. vajdasági vagyok, ugyanmár, senki nem ismeri a szüleimet, sőt. apám munkanélküli. naés?:D a tanárok legtöbbje nagyon jó arc. első félévben hozzá kell szokni a kisságvárisok arcához, nagyobb többség onnan jött. viszont kiközösítés csak akkor van, ha nagyon rászolgálsz viselkedéseddel. amúgy nem ismerek egy olyan osztályt sem, ahol nem fejlődött volna ki egy jó közösség. :)
2010. aug. 22. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül pofára osztályoznak, nem nyomnak el, de aki gazdag és befolyásos, annak a seggét fényesre nyalják. Én már jártam úgy, hogy totál igazságtalan módon nem hagytak érvényesülni, hogy valami tehetős gyerek (hidd el, hogy mindenkinek jól esik a kenőpénz, a jó kapcsolatok)örüljön. ettől függetlenül ha küzd az ember és tanul, akkor sikeres lehet, jó érettségije lesz, és rátermettséget szerezhet az élethez és a továbbtanuláshoz is.
2011. jan. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!