BGF Kereskedelem és Marketing alapképzés mennyire nehéz?
Rövid élettörténet:)
Érettségi után nem tudtam mi érdekel, ezért elmentem dolgozni a kereskedelembe. Nagyon megszerettem, élvezem ezt a aszakmát, ezért gondoltam elvégzek egy szakhoz kapcsolódó felsőfokú képzést, 7 év után visszaülök az iskolapadba. Jelentkezem a kereskedelem és marketing alapképzésre, azon belül pedig a kereskedelemre akarok specializálódni - munkám miatt távoktatással. Mennyire lesz nehéz dolgom? Azt tudom, hogy a matematikához kapcsolódó tárgyak túlsúlyban vannak, és ezek a buktatótárgyak többsége. De úgy eleve ezt távképzpssel elvégezni mekkora kihívás lesz? Az a szerencsém, hogy a munkáltatóm úgy írja majd a beosztásomat, hogy a konzultációkra be tudjak menni. Legjobban annak örülnék, ha lenne valakinek személyes tapasztalata.
helló, én oda járok távoktatáson.
Nagyon szeretem, bár a matek tényleg nehéz volt, de némi készüléssel elsőre megcsináltam mindkét gazd matekot.
sztem jó hely. nyugodtan kérdezz még, ha kíváncsi vagy valamire
ja és még annyit h bár távoktatás a neve egyáltalán nem az...
minden tanár kivételez azokkal akik bejárnak az órákra, és nem is tudom elképzelni h ezt pl külföldről meg lehessen csinálni az órai jegyzetek nélkül...
pláne munka mellett,
persze hallottam már ilyet, de egyszerűen hihetetlen...
sokan viccből bentlakásos iskolának nevezik. ott vagy szombaton a konzultációkon, meg van egy vizsgád, meg egy hétköznapi számtech és máris heti háromszor benn vagy... nem is beszélve ha mondjuk szombat helyett szerda csütörtökön jársz...
de ha be tudsz járni, akkor tedd meg mert akkor abszolválható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!