Orvosi vagy gyógyszerészeti? Ti melyiket választanátok?
Kedves 8. válaszadó!
Csak a tisztánlátás végett megosztom, hogy:Nem jelentkeztem orvosira, és nem is szándékszom arra jelentkezni, mert nem vonzz annyira. Végzős vagyok és gyógyszerész szeretnék lenni. Továbbá úgy gondolom nem csípőshangulatú a hozzászólásom, így sajnos nincs ahová tennem a te kommentárodat. Harmadszor, nem gyógyszertárban szándékszom elhelyezkedni majd egyenlőre, mert egész életen át gyógyszertárban dolgozni kicsit monoton lehet, akármennyire is gyönyörű hivatás. Majd megválik. Amúgy meg, aki igazán törekszek és jól végzi munkáját hidd el, nem fog a pénztárnál álldogálni, mert az harcolni fog, megmutatni, hogy ő többre képes.És ez minden más szakmára így igaz. Negyedszer, nem becsültem le én az orvosokat/orvostanhallgatókat, csupán megosztottam amit tapasztaltam a környezetemben. Lehet az "űzték az eszüket" megfogalmazás kissé erős volt, de tény, hogy lazábbak. Ötödször: az, hogy a világ melyik felén mennnyit keres az orvos/gyógyszerész engem nem érdekel. Ha pénzt akarok, akkor nem 5éven át tanulom az aprólékos kémiát, hanem maradok itthon és kézreveszem majd pár év múlva a családi vállalkozást egy laza közgázt tanulva.
Utolsó sorban fel szeretném hívni a figyelmed, hogy ne ítélj primitív módon senkit, de ha már te megtetted azt hiszem kijelenthetem, hogy ezzel az arrogáns megnyilvánulásoddal be fogod sz*pni az élet keserű nedvét:)
Üdv.
én a gyogyszrészetet választottam, egyszreuen azért mert jobban érdekelt, kicsi misztikusabbnak tunt annak idején. 6 éve végeztem, még nem bántam meg a dontésemet. De: kemény volt a suli, nem sokkal konnyebb az orvosinál, egy csomo dolog, amit a mindennapokban nem használunk ki, ill. az emberek nem is gondolnák. es presztizs-téren tényleg vezetnek az orvosok.
de én ezt szeretem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!