Elég indok az, hogy 'nem megyek ebbe az iskolába, mert sok a cigány'?
Hát figyelj.. Általánosban engem azért írattak a messzebbi suliba, mert a közelebbiben sok volt a cigány. Aztán az élet (ami mindig jól kib*szik velem) úgy hozta, hogy át kellett oda mennem. Életem legrosszab döntése vagyis legrosszabb 2 éve volt. Nem azért, de én a helyedben meggondolnám.
Mondjuk igen, a magyar sem különb, viszont abban a suliban megtapasztaltam azt, ami miatt a körülöttem lévők úgy elítélik őket. Engem lány létemre naponta vertek, megaláztak, fenyegettek, lopkodták a cuccaimat.
Ismerek olyan cigányt is, akit szeretek, mellettem áll, számíthatok rá, szóval különb, mint a magyar. És magyarban is van aljasabb, mint egy gonoszabb cigány. Lásd: Fidesz.
Úgyhogy nem vagyok rasszista, csak a tapasztalataim alapján félek.
Ha annyira jó a lehetőség, akkor ne halaszd el, mert csalódhatsz kellemesen is. Nem biztos, hogy olyanok ott, mint amilyenek nálunk voltak. Meg ha késelnének vagy ilyesmi, akkor úgyis kicsapják őket.
Inkább próbálj meg kedvesebben viselkedni velük, vagyis csak normálisabban (nem puszipajtás!) és akkor nem fognak rádszállni vagy ilyesmi..
Ismétlem: nem jó az előítélet, csalódhatsz kellemesen! Ha más emberekre hallgatsz, sosem tudod meg, hogy milyen a valóság. Tapasztalj és aztán alkoss véleményt és dönts!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!