Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elég indok az, hogy 'nem...

Elég indok az, hogy 'nem megyek ebbe az iskolába, mert sok a cigány'?

Figyelt kérdés
karosszérialakatosnak szeretnék tanulni, de abban az iskolában, ahol ezt tanítják, sok a cigány, és félek, hogy megkéselnek, megvernek, meg ilyesmi.

2013. febr. 9. 16:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Megértelek. Sajnos lusta voltam, nem tanultam elemiben, így szakmunkásba jelentkeztem. Na, ez elég elrettentő példa volt, rájöttem, h nem akarok ilyen emberek közt járni 5 évet, összeszedtem magam, újrakezdtem a 9-et egy gimiben. Tele volt a szakmunkás cigánnyal, verekedtek, kötözködtek, elszedték a pénzünket, de úgy, hogy belenéztek a pénztárcába, egy fillér se maradhatott benne. Ellopták a telefont, amit visszaadtak, miután egész nap telefonálgattak meg sms-tek róla. Ezek fiúk és lányok vegyesen. Hiába nem cigiztem, megtéptek, m nem tudtam cigit adni. A tanárnak is nekimentek, visszapofáztak. Volt olyan, hogy órán kiverte a padtársának...aztán, hogy ketten húzták meg a wcbe a cigány lányt. Pillangóval jártam suliba abba az 1 évbe.
2013. febr. 13. 18:32
 12/14 anonim válasza:

Hát figyelj.. Általánosban engem azért írattak a messzebbi suliba, mert a közelebbiben sok volt a cigány. Aztán az élet (ami mindig jól kib*szik velem) úgy hozta, hogy át kellett oda mennem. Életem legrosszab döntése vagyis legrosszabb 2 éve volt. Nem azért, de én a helyedben meggondolnám.

Mondjuk igen, a magyar sem különb, viszont abban a suliban megtapasztaltam azt, ami miatt a körülöttem lévők úgy elítélik őket. Engem lány létemre naponta vertek, megaláztak, fenyegettek, lopkodták a cuccaimat.

Ismerek olyan cigányt is, akit szeretek, mellettem áll, számíthatok rá, szóval különb, mint a magyar. És magyarban is van aljasabb, mint egy gonoszabb cigány. Lásd: Fidesz.

Úgyhogy nem vagyok rasszista, csak a tapasztalataim alapján félek.

Ha annyira jó a lehetőség, akkor ne halaszd el, mert csalódhatsz kellemesen is. Nem biztos, hogy olyanok ott, mint amilyenek nálunk voltak. Meg ha késelnének vagy ilyesmi, akkor úgyis kicsapják őket.

Inkább próbálj meg kedvesebben viselkedni velük, vagyis csak normálisabban (nem puszipajtás!) és akkor nem fognak rádszállni vagy ilyesmi..

Ismétlem: nem jó az előítélet, csalódhatsz kellemesen! Ha más emberekre hallgatsz, sosem tudod meg, hogy milyen a valóság. Tapasztalj és aztán alkoss véleményt és dönts!:)

2013. febr. 13. 20:18
 13/14 anonim válasza:
Ha külümb ha nem az tény hogy a cigány fajgyülölö és mivel butáb alpárib eröszakosab így már nem is kell sok indok hogy egy magyart kicsináljon!
2013. febr. 13. 20:40
 14/14 A kérdező kommentje:
elég durva sztorikat összehoztatok, meggondolandó... kérdezgettem az abba a suliba járó gyerekeket, azt mondják, ott nincs balhé... szóval beadtam a jelentkezésemet. főleg, hogy 30 ezres ösztöndíjam is lehet! köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 14. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!