Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a Leövey Klára...

Vélemények a Leövey Klára Gimnáziumról (Bp. )?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem, hogy a legjobb, de nem is olyan rossz. én jelentkeztem oda, de csak mert biztos, hogy felvesznek. a volt osztályomból nem mondhatni, hogy a legokosabb emberek mentek oda.
2009. szept. 5. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Színvonalas iskola, de nem is a legerősebb. Innen van esélyes bekerülni jó egyetemekre.
2009. szept. 6. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Anno 5éve jelentkeztem oda és fel is vettek ,de inkább egy 2tannyelvűbe mentem ,mert az mégis csak kéttannyelvű..A sors úgy hozta ,hogy ott érettségiztem emeltszinten töriből..a tanár ,aki érettségiztetett egy nagyszájú beképzelt ember volt és el volt szállva magától és a sulitól a szóbeli után mindenkinek az arcába vágta ,hogy minden más suli puto..ugyh MINDENKINEK lehúzták az érettségijét..nekem ezek a tapasztalataim..
2009. szept. 6. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként nem minden ott emelt érettségiztető tanár tanít ott.. :)
2009. szept. 9. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!