Nappaliról át lehet menni levelezőre?
Figyelt kérdés
Hogy elvégzem az első félévet v évemet nappalin és a második félévtől v évtől már levelezőn folytatom (mármint nem kezdem el előlről az egészet hanem folytatom) Lehet ilyet?2009. szept. 4. 22:05
1/5 anonim válasza:
Természetesen át lehet, csak a levelezős tagozat tandíjköteles.
2/5 anonim válasza:
Nem tandíjköteles a levelező tagozat, ha valaki nappalin is államis volt, ott sem lesz ez.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem tandíjas a levelező, ha nappalin is államin volt. Miért is lenne?
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Én mondjuk költségtérítéses voltam, nálunk levelezőn nincs is állami úgyhogy az is maradtam. De simán át lehet menni és ott folytatod ahol abbahagytad. A to-n kell kitölteni a papírt. Nagyon gyorsan lezajlott az egész, még tavaly év elején jelentkeztem át.
5/5 anonim válasza:
Szia, én is szeretnék átmenni nappaliról levelezőre, egy másik szakra a sulin belül,neked sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!