Arany János tehetségkutato Program?!
Én most nyolcadikos vagyok, és a Földes Ferenc gimibe készülök, az említett szakra. Én is nagyjából mindent tudok róla, tesóm is itt végzett. Külön bankszámlát nyitottak neki, amire havonta 5000 Ft zsebpénz került (az utazásokra szánva). Folyton utaztak, bejárták egész Európát. Őszintén szólva tesóm ezt a végére már kissé unta, mindig "megbetegedett" kirándulásokra. =)
Te melyik suliba készülsz? Mert lehet, hogy osztálytársak leszünk! (ha felvesznek) =)
De vigyázz, mert már decemberben felvételi!
Miskolcon...
Nem tudom, te hol laksz, lehet, hogy az messze van tőle...
De még a Földesnél az is jó a programban, hogy TUTI helyet kapsz a koliban, és ki sem csaphatnak onnan, amíg a szakra jársz! :P
Most veszem észre! Az nem "tehetségkutató", hanem tehetséggondozó program! =) Nem Megasztár!xDDD
(bocsi, csak egy észrevétel)
szerintem az tud mindent róla aki oda jár:) aki csak hall róla vagy van ott ismerőse el se tudja képzelni milyen ez :)
én most vagyok 12.es arany janis. gyönyörű kolink van de mit se ér mikor már a depresszió régeluralkodott rajtam, nyugtatókon élek. :)
az első évnek az égvilágon semmi értelme. csak kizökkensz a 8 évi tanulásból, és elbaszol egy évet. sok minden ingyen van, de nagyon meg kell dolgozni mindenért. a kolinevelőket elviselni maga a pokol. olyan mint egy börtön ahonnan lehetetlen kijutni. nem beszélve a szilenciumokról ami felér egy kínzással. egy 3asért úgy leszidnak h azt se tudod hová süllyedj szégyenedbe. nem ismerik az emberséget, engem spec tönkretettek. aludni se lehet a koliba a sok nem normális miatt.
én senkinek sem ajánlom a programot. 5 év alatt kapsz egy érettségit és rengeteget szenvedsz. nekem már pánikbetegségem is kialakult a túlzott szigor miatt. ha nem vagy kitűnő, nem is vagy ember... olyab rossz látni h mindeki mehet suli után haza, én meg bezárva egy épületbe üljek önosmeret meg tanmód órán aminek semmi értelme. ha jót akartok nem jelentkeztek ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!