Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen akik költségtérítése...

Egyetemen akik költségtérítésesre járnak azoknagy tényleg 'lazább' a képzés?

Figyelt kérdés

Ha van egy adott szak akkor ott külön vannak valahogy választva az államisok és a költségtérítésesek??

- Illetve az igaz, hogy akik önköltségesen tanulnak azoknak valamennyivel könnyebbek a zh-k például?

Normális válaszokat, Köszi!

2013. febr. 5. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség. Nincsenek külön csoportok államisoknak meg fizetősöknek, együtt vannak. Sőt, nem kötelező megmondani sem, így hiheted az egyi kbarátodról, hogy államis, közben fizetős.

Együtt írjátok a zh-kat, így hülyeség az, hogy ők könnyebbet kapnak.. Ugyanúgy meg kell szenvedni a diplomáért.

2013. febr. 5. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi a különbség hogy az egyiknek zsebből megy a taníttatás. De ezt senki sem tudja hogy ki, a tanárok sem. Szép is lenne hogy az önköltségeseknek külön órák vannak, könnyített verzióban...
2013. febr. 5. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:

azoknak** nem azoknagy elirtam bocsi!

Rendben, köszi ezeket akartam tudni! Mentek a zöld kezek!

2013. febr. 5. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a tanár, honnan tudná, hogy ki fizet ki nem. Teljesen mindegy még a sulinak is, hogy a pénzt a diák vagy az állam fizeti be a számlára.

Egyáltalán nem igaz.

2013. febr. 5. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Nincs különbség, és senki sem tudja, tanárok sem, csak ha megmondod.

Egyetlen előnye, hogy ha nincs elég kredited, vagy passziválsz vagy halasztasz vagy bármi, nem rakhatnak át fizetősre.

2013. febr. 6. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk tudják, mivel csak fizetősen indult a szakunk idén. Nem tudom, hogy csak azért volt könnyebb mert első félév vagy mert bejártam az órákra, de én két hét tanulással nagyon kényelmesen letudtam vizsgázni elsőre mindenből 1hét alatt.
2013. febr. 6. 15:31
 7/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi!
2013. febr. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!