Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A BGF KVIK vagy a Külker a jobb?

A BGF KVIK vagy a Külker a jobb?

Figyelt kérdés
nemzetközi gazdálkodás vagy tudrizmus-vendéglátás szak között vacilálok. Illetve a külker épülete sokkal komfortosabb kollégiuma is jobb. Melyiket ajánlanátok inkább? itt most nem a szak kérdése a lényeg hanem maga a 2 kar. Melyikben jobb a társaság a közösségi élet, melyik kolesza komfotosabb. Tudnátok irni valamit a koleszokról? A honlapon nem sok mindent találtam róla. Illetve azt olvastam hogy a külkeren a kötelező tesi sokkal több mindenből választható(aerobic tánc stb...) KVIKen meg csak uszás vagy gimnasztika. Ez tényleg így van? Melyikkel járnék jobban? Olyanok írjanak lehetőleg akik oda is járnak.
2013. febr. 4. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak a Külker :) A közösségi élet szerintem attól függ hogy ki mennyire találja fel magát. A külkeren nagyon sok a diákszervezet, ha ezekbe sikerül csatlakoznod akkor baromi jó főiskolás éveid lesznek. A koli úgy tudom egyész jó, 2 van, az egyik a suli mellett kb 2 percre, a másik messzebb van kb 45 perc. Tesiből elég sok mindent lehet választani, van kondi ami egész jó, van egy vadiúj sportcsarnoka a sulinak, ott van röpi, foci, meg minden amit akarsz. De ne a tesi meg a koli miatt aggódj/válassz sulit ha rám hallgatsz :D mert kb ez a legkevesebb. Egyébként a külker közelében viszonylag koli áron is találhatsz szobát/lakást mivel a külvárosban van szóval ezt is érdemes mérlegelni (főleg a fizetősre kerülsz, mert akkor a koli kb annyi lesz mint egy átlag albérlet)
2013. jún. 10. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!