E felvételi, ezt hogyan?
Sok kérdés merült fel bennem... Én előrehozottat csináltam két tárgyból is, oké annak a törzslapját lefényképezem feltöltöm, viszont akkor a bizonyítványba írt szöveget, hogy ekkor meg ekkor osztályzóvizsgát tett... azt is le kell fényképezni?
Meg ugye van a természettudományos tárgy, amit 9-10ben tanultam, akkor annak az egész oldalát le kell fényképeznem és feltölteni?
Meg kéri az utolsó évben tanult jegyeket is, akkor azt csak simán hagyjam szabadon amihez még nincs eredményem?
Törzslapkivonatot nem kell feltöltened.
Majd ha leérettségizel mindenből, akkor majd feltöltöd az érettségi bizonyítványodat. Abban benne lesz az előrehozottad eredménye is.
Az osztályozó vizsgás dolgot sem kell feltöltened.
Azokat az oldalakat töltsd fel a bizonyítványodból, amin rajta vannak azok az eredmények, amit vinni szeretnél. Ha 9-10.-ben tanultál természettudományos tárgyat, és annak az eredményét szeretnéd továbbvinni, akkor töltsd fel azokat az oldalakat, amin rajta vannak.
De egyébként nem az iskoládban kellene lennie a bizidnek?
Amihez nincs eredményed, üresen hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!