Vk. I tudja hogy ere kapok-e pontot az egyetemen?
Az lenne a kérdésem ,hogy a felvételi pontokba lehet 40 pontot kapni (szociális állapotok miatt) , ezekbe olyan számít bele , hogy hátrányos helyzetű , halmozottan hátrányos helyzetű , meg a fogyatékosségal kapcsolatos.
Na most az lenne a kérdésem , hogy nagycsaládosak vagyunk (van egy öcsém és egy bátyám) és az lenne a kérdésem , hogy akkor nekem jár-e vmilyen pont akkor a 40-ből , mert vki azt mondja hogy igen vki meg azt hogy nem. , mivel bátyám akkor végez a szakmai képzésével mit amikor én és akkor azt mondják , hogy akkor már nem leszek nagycsaládos mivel a bátyám keresőképes személy lesz , viszont vki meg azt mondja , hogy az nem számít ... az számít bele , hogy a 4 év alatt amég középiskolába jártam addig a szülönek 3 fele kellett néznie és ezért jár.
Na röviden : kapok érte pontot vagy nem ? Ha igen akkor mennyit? Előre is köszönöm. Ha vmi nem volt érthetően megfogalmazva akkor írjatok.
Nem, ilyenekért nem kapsz pontot a felvételinél.
De ha kolis leszel, akkor ott majd számít, hogy tanul valamelyik testvéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!