Valamilyen "lazább" gimnázium Budapesten?
A sulimban új igazgatót választottak, aki olyan szabályokat hozott, ami miatt számomra lehetetlenné vált itt a helyzet:S
Olyan gimnáziumot keresek(ha van egyáltalán hasonló), ahol az oktatás nagyon jó, színvonalas, a tanárok is segítőkészek meg jófejek, és a diákok sem ilyen retardált kretének. Viszont fontos lenne az is, hogy valamilyen szinten "liberálisak" legyenek. Ezalatt azt értem, hogy ne csináljanak eget rengető problémát olyanokból, hogy pl.: egyszer-kétszer kisebb késések, ha valaki később visz igazolást stb. Ja, és német-olasz nyelveket tanulok.
Nyilván. Persze,ezzel egyet is értek. Csak eddig nálunk úgy volt, hogyha mit tudom én, például késtem(legtöbbször) közlekedési okok miatt, akkor az ofő igazolta, vagy be sem írtak, ha csak alig késtem,vagy felhívtam őket,hogy kések. Meg benne volt a házi rendben, hogy max. 5 napig lehet csak igazolást hozni,ha vki hiányzott(ami most csak 3), de ha nem tudtam csak mondjuk 2-3 hét múlva, még akkor sem volt gond. És ennek ellenére azért senki sem szokott rá ezekre a dolgokra(leszámítva egy-két hülyét, akit már azóta ki is rúgtak), én pl végig jeles tanuló voltam/vagyok.
Most viszont tök sz*r, ha valaki 3 nap után nem igazol, megy az igazgatóhoz,a vezetőségből járkálnak az iskolában fel-alá, hogy kit kapnak rendbontáson, meg tudnék mesélni, csak talán itt nem kéne:S Tiszta diktatúra lett. A tanári kar fele(naná hogy a normálisabbak) már el is mentek, és tök idegbeteg/gyenge tanárokat vettek fel. És én ezt nem fogom bírni:S valahova mennem kell. Csak nem akarok csöbörből vödörbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!